Care sunt obiceiurile proaste la care ar trebui să renunți

09.MAI.2018
Care sunt obiceiurile proaste la care ar trebui să renunți

Categorie: Astrologie Autor: Ivona Mara ZODIACOOL Foto:pinterest.com

Obiceiurile proaste ale zodiile care le împiedică să fie fericite. La ce ar trebui să renunți? . Obiceiurile proaste pe care le avem ne pot afecta sănătatea

fizică și emoțională, de aceea este bine să renunțăm la ele și să învățăm să ne autoeducăm. În funcție de semnul zodiacal, fiecare este ”programat” spre anumite acțiuni de care este mai mult sau mai puțin conștient că îi fac rău.

Berbec
Pentru că mai întâi vorbește și abia apoi gândește, Berbecul stârnește singur dispute și momente nu tocmai plăcute. Învață să nu mai fii atât de sincer și direct, mai ales cu oamenii pe care nu îi cunoști foarte bine. Prima impresie poate fi înșelătoare.

Taur
Taurul are întotdeauna dreptate, chiar și atunci când nu e așa. Cu o astfel de atitudine, mândru din cale-afară, acesta ajunge să piardă lucruri mai importante decât o banală discuție, de exemplu prieteni. Fii onest și înțelege că nu poți câștiga mereu, chiar dacă ești un Taur.

Loading...

Gemeni
Plictiseala îl determină pe Geamăn să spună minciuni atunci când vrea să ”evadeze” dintr-o situație, obicei la care ar trebui să renunțe. Uneori e mai bine să fii sincer cu oamenii din jur atunci când nu te mai simți confortabil.

Rac
Atunci când se ceartă cu cine, Racul îți amintește de toate greșelile din trecut, de acum 10 ani, chiar dacă nu mai au legătură cu situația prezentă. Limitează-te la prezent, altfel vei reuși să atragi doar probleme, iar rănile închise se vor deschide iar.

Leu
Faptul că niciodată nu își exprimă sentimentele reprezintă cel mai prost obicei al nativului Leu. Renunță la asta, nu trebuie să pari mereu de piatră și mândru, puțină iubire mărturisită face mai mult bine decât îți poți imagina.

Fecioară
Perfecțiunea Fecioarei e, fără îndoială, cel mai prost obicei al său. Învață să iubești imperfecțiunile, deseori ele reprezintă acel ceva unic la o persoană. Nu tot ce e perfect e frumos, privește dincolo de prototipuri.

Balanță
Ușor de manipulat, Balanța nu prea pune în balanță lucrurile înainte de a-și face o opinie asupra unei persoane. Se dă după cum bate vântul, iar această atitudine deseori îi aduce numai probleme.

DE INTERES: Zodiac european

Scorpion
Lipsa încrederii pe care o are în oameni este prostul obicei care ajunge să-l distrugă pe Scorpion. Încearcă să nu mai fii atât de negativist și suspicios, altfel îi vei pierde pe oamenii care chiar țin la tine.

Săgetător
Inconsecvența atunci când vine vorba de planuri este prostul obicei al Săgetătorului. Nu spune DA cuiva înainte să te asiguri că ești disponibil, astfel vei evita să-ți lași prietenii cu ochii în soare.

Capricorn
Dorința Capricornului de a avea totul pus la punct îl poate afecta fizic și emoțional. Învață să te mai detașezi de probleme, să iei o pauză și să te îngrijești și de tine. Vei fi surprins că deseori problemele dispar de la sine.

Vărsător
Preocupat în permanență să arate lumii cât este de fericit, Vărsătorul uită când a fost de fapt ultima oară fericit și ce anume îi aduce fericire. Mai renunță la ce cred alții despre tine și lucrează la împlinirea ta, contează cel mai mult.

Pești
Generos și bun, nativul Pești vrea să ajute pe toată lumea, chiar dacă nimeni nu-i solicită ajutorul. Această atitudine poate fi uneori extenuantă, ducând la stres și epuizare. Învață să te mai gândești și la tine, să ajuți doar oamenii care au cu adevărat nevoie.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Semnificație ZI DE NAȘTERE în Coloanele Destinului. BaZi Calculator pentru stâlpul
Din harta natală a anului Șobolanului, 2020, se vede că în casa banilor, afacerilor și a
Horoscop sănătate Capricorn: Jupiter întreg anul 2019 veghează starea de sănătate, ceea ce nu

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.