Calendar Septembrie 2019. Zile cu probleme care nu pot fi trecute cu vederea

05.SEPTEMBRIE.2019
Calendar Septembrie 2019. Zile cu probleme care nu pot fi trecute cu vederea

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Accidente și risc major de intervenții chirurgicale, certuri și separări iminente. Descoperă ce trebuie să faci pentru a te ține departe de ghinion.

Cu toții trecem la un moment dat prin momente grele sau treburile nu ne ies așa cum ne-am dori. Eșecul poate fi pus pe seama astrelor. De aceea, ar fi bine să cunoaștem previziuni care avertizează despre zilele negre din calendar.

În zilele cu ghinion din calendar suntem influențați de energie negativă, care este la cote maxime. Astrologul ZODIACOOL ne recomandă să nu programăm atunci evenimente și acțiuni importante: nunți, botezuri, operații chirurgicale, să nu ne mutăm într-o casă nouă sau să nu demarăm un nou proiect, afacere, deoarece riscul de a avea un eșec este maxim.

Loading...

Să vedem care sunt zilele rele din perioada 8 Septembrie – 7 Octombrie 2019:

15, 27 Septembrie

În aceste zile astrologul ZODIACOOL ne recomandă să nu programăm intervenții chirurgicale (decât dacă situația este disperată și se impune acest lucru). Predispoziția la accidente pe șosea este la cote ridicate, prin urmare se recomandă atenție sporită.

Pe plan profesional, intuiţia nu va fi la cote maxime în aceste zile. Se pare că indecizia ne va da ceva bătăi de cap. Însă este mai bine să avem rezerve față de un anumit proiect, decât să ne aruncăm cu capul înainte, pentru a preveni pierderile financiare.

Pe plan sentimental, s-ar putea ca acum să devenim extrem de suspicioși, însă dacă ne vom identifica cu această energie negativă, am putea avea parte de neplăceri, mai devreme sau mai târziu.

(Ciocnire Iepure-Cocoș)

9, 12, 21, 24 Septembrie și 3, 6 Octombrie

Se prefigurează discuţii aprinse despre bani, însă nu este cazul ca acum să demonstrăm că suntem cei mai mari afaceriști. Ar fi bine să stăm în banca noastră, pentru a nu ne trezi că facem investiţii foarte riscante.
Deciziile de natură financiară s-ar putea să ne afecteze echilibrul și armonia din căminul conjugal. Iar de aici nu este eclus să se ajungă la separare.

(Pedeapsă Cocoș-Cocoș și Distugere Șobolan-Cocoș)

10, 22 Septembrie și 4 Octombrie

Dacă am fi atenți în aceste zile să ascultăm ce ne spune vocea interioară, am evita momentele de confuzie cu privire la reușita unor proiecte. Intuiția ne-ar spune că este mai bine să amânăm luarea unor decizii majore, deoarece acum șansele de eșec sunt mai mari decât cele de succes. Însă alegerile sunt ale fiecăruia.

Pe plan erotic, cineva din anturaj s-ar putea să ne facă cu ochiul, însă decizia cea mai înțeleaptă ar fi să nu dăm curs unor astfel de semnale. Prudența ne va ajuta să nu ne prejudiciem buna reputație, de dragul unei aventuri trecătoare.
Odată ce vom trece acest mic test la care ne vor supune astrele, vom fi pe zi ce trece din ce în ce mai mândri de decizia pe care am luat-o, respectiv de a sta pe loc.

(Rănire Mistreț-Maimuță)

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Săgetător este poate cea mai controversată din Zodiac în ceea ce privește modul de a
Previziuni pentru anul 2019 pentru nativii din zodia Cal la capitolul dragoste, căsătorie și
Previziuni 2019 zodia Maimuță pentru dragoste și relații: în 2019, viața de familie nu va fi

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.