Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Calendar Septembrie 2019. Zile cu probleme care nu pot fi trecute cu vederea

Calendar Septembrie 2019. Zile cu probleme care nu pot fi trecute cu vederea

Accidente și risc major de intervenții chirurgicale, certuri și separări iminente. Descoperă ce trebuie să faci pentru a te ține departe de ghinion.

Cu toții trecem la un moment dat prin momente grele sau treburile nu ne ies așa cum ne-am dori. Eșecul poate fi pus pe seama astrelor. De aceea, ar fi bine să cunoaștem previziuni care avertizează despre zilele negre din calendar.

În zilele cu ghinion din calendar suntem influențați de energie negativă, care este la cote maxime. Astrologul ZODIACOOL ne recomandă să nu programăm atunci evenimente și acțiuni importante: nunți, botezuri, operații chirurgicale, să nu ne mutăm într-o casă nouă sau să nu demarăm un nou proiect, afacere, deoarece riscul de a avea un eșec este maxim.

Să vedem care sunt zilele rele din perioada 8 Septembrie – 7 Octombrie 2019:

Compatibilitate zodii

15, 27 Septembrie

În aceste zile astrologul ZODIACOOL ne recomandă să nu programăm intervenții chirurgicale (decât dacă situația este disperată și se impune acest lucru). Predispoziția la accidente pe șosea este la cote ridicate, prin urmare se recomandă atenție sporită.

Pe plan profesional, intuiţia nu va fi la cote maxime în aceste zile. Se pare că indecizia ne va da ceva bătăi de cap. Însă este mai bine să avem rezerve față de un anumit proiect, decât să ne aruncăm cu capul înainte, pentru a preveni pierderile financiare.

Pe plan sentimental, s-ar putea ca acum să devenim extrem de suspicioși, însă dacă ne vom identifica cu această energie negativă, am putea avea parte de neplăceri, mai devreme sau mai târziu.

(Ciocnire Iepure-Cocoș)

9, 12, 21, 24 Septembrie și 3, 6 Octombrie

Numerologie

Se prefigurează discuţii aprinse despre bani, însă nu este cazul ca acum să demonstrăm că suntem cei mai mari afaceriști. Ar fi bine să stăm în banca noastră, pentru a nu ne trezi că facem investiţii foarte riscante.
Deciziile de natură financiară s-ar putea să ne afecteze echilibrul și armonia din căminul conjugal. Iar de aici nu este eclus să se ajungă la separare.

(Pedeapsă Cocoș-Cocoș și Distugere Șobolan-Cocoș)

10, 22 Septembrie și 4 Octombrie

Dacă am fi atenți în aceste zile să ascultăm ce ne spune vocea interioară, am evita momentele de confuzie cu privire la reușita unor proiecte. Intuiția ne-ar spune că este mai bine să amânăm luarea unor decizii majore, deoarece acum șansele de eșec sunt mai mari decât cele de succes. Însă alegerile sunt ale fiecăruia.

În amor, cineva din anturaj s-ar putea să ne facă cu ochiul, însă decizia cea mai înțeleaptă ar fi să nu dăm curs unor astfel de semnale. Prudența ne va ajuta să nu ne prejudiciem buna reputație, de dragul unei aventuri trecătoare.
Odată ce vom trece acest mic test la care ne vor supune astrele, vom fi pe zi ce trece din ce în ce mai mândri de decizia pe care am luat-o, respectiv de a sta pe loc.

(Rănire Mistreț-Maimuță)

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit