Calendar Martie 2020. Zile rele, cu risc major de interventii chirurgicale dificile

03.MARTIE.2020
Calendar Martie 2020. Zile rele, cu risc major de interventii chirurgicale dificile

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Se anunta esecuri, lipsa de satisfactie, risc major de sangerare, lupte pentru sustinerea ideilor, invidie si framantari interioare

În anumite momente ale lunii contextul astral este deosebit de dur, și de aceea avem nevoie de cât mai multă detașare, pentru a face față încercărilor. Pentru a nu ne simți precum „o pană în vânt” în fața evenimentelor din viața noastră, și a fi cu picioarele pe pământ, ar fi bine să cunoaștem previziuni care avertizează despre zilele negre din calendar.

Zilele rele din perioada 5 Martie – 3 Aprilie 2020

7, 10, 14, 16, 19, 22, 26, 28, 31 Martie și 3 Aprilie 2020

7, 19, 31 Martie 2020

În aceste zile, pe plan profesional se anunță eșecuri, din pricina faptului că nu veți reuși să vă eliberați de propriile inhibiții. Prin urmare, dacă vă gândiți la progres în aceste zile, nu vă faceți așteptări prea mari, acesta nu va veni deloc, sau va veni cu sacrificii foarte mari: timp lucrat peste program, implicarea în activități care nu vă aduc satisfacții, supunerea fără drept de apel în fața regulilor și a ordinelor etc.

Pe partea de sănătate, evitați cu orice preț intervențiile chirurgicale, vizitele la stomatoloc, deoarece riscul de a pierde un volum mare de sânge este foarte mare. (Ciocnire Iepure-Cocoș)

10, 22 Martie și 3 Aprilie 2020

Deși v-ați dori să vă înțelegeți bine cu cei din jur, cooperarea nu se va baza pe pace și armonie. Vorbe dure se vor spune în aceste zile, cu riscul de a destrăma prietenii, familii, mariaje. Încercați să vă utilizați experiența de viață pentru a ține piept atacurilor pline de criticism. Poibil ca în aceste zile să dați frâu liber invidiei și să simțiți cum aceasta vă conduce la frământări interioare. Încercați să dați dovadă de mai multă toleranță și afectivitate în aceste zile, atât față de ceilați, cât și față de propria persoană. (Pedeapsă Șobolan - Iepure)

16 și 28 Martie 2020

Oricât de mult ați vrea să restabiliți buna-înțelegere, spre finalul acestor zile veți culege doar durere. Posibil să vă puneți întrebarea oare cu ce am greșit ca să merit toate astea? Nu ați greșit cu nimic, poate doar nu ați avut atitudinea potrivită, care să vă ajute să faceți față energiei negative. Prin urmare, încercați să vă vedeți de treburile cotidiene, fără a exagera, fără a face acte de eroism, pentru a vă menține într-o zonă de siguranță. (Distrugere Cal-Iepure)

14 și 26 Martie 2020

Discuții interminabile în contradictoriu se prefigurează. Subiectele cele mai comune vor fi banii și fidelitatea. Dacă nu vă veți tempera impulsul interior, se va ajuge la adevărate lupte, pentru a vă susține ideile. Poate că ar fi mai bine dacă ați programa în aceste zile plimbări în natură. Admirarea peisajului de primăvară va avea ca efect liniștirea minții și a sufletului. (Rănire Dragon-Iepure)

În zilele cu ghinion din calendarul prezentat mai sus suntem influențați de energia negativă. Astrologul ZODIACOOL ne recomandă să nu programăm atunci evenimente și acțiuni importante: nunți, botezuri, operații chirurgicale, să nu ne mutăm într-o casă nouă sau să nu demarăm un nou proiect, afacere, deoarece riscul de a avea un eșec este maxim.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.