Astrograma natală: cum o calculăm și cum o interpretăm?

12.SEPTEMBRIE.2018
Astrograma natală: cum o calculăm și cum o interpretăm?

Categorie: Astrologie Autor: Diana Eleonora ZODIACOOL

Astrograma cuprinde toate elementele care ne caracterizează, tendințele pe baza cărora acționăm și momentele importante din viață. Putem să ne calculăm

astrograma?

Desigur, există mai multe site-uri care promit calcularea și interpretarea astrogramei pe loc. Introduci datele solicitate și descrierea aspectelor este afișată în mod automat, dar aceasta este generală și nu pot fi analizate toate situațiile care apar de către un soft.

Diferența dintre calculul hărții natale și interpretarea astrologului

Calculul hărții natale are ca rezultat o imagine cu poziția, aspectele formate între planete și o oarecare descriere.

Descrierea aspectelor se face automat din soft și este una generală, spre deosebire de interpretarea particularizată a tuturor aspectelor de către un astrolog profesionist. În toate situațiile, o descriere automată îți poate comunica un eveniment care nu va avea loc niciodată.

Loading...

Adevăratul studiu al previziunilor, determinarea evenimentelor importante din anul în curs și din viață nu pot fi interpretate de niciun soft, lucru recunoscut la nivel mondial de către astrologi.

Astfel, este necesară intervenția unui astrolog profesionist, care să interpreteze toate aspectele prezente în astrogramă, pentru a afla care sunt reperele de urmat tocmai pentru a evolua pe toate planurile.

Interpretarea astrologului

Interpretarea unui astrolog profesionist înseamnă descrierea adevărată a situațiilor, a diferitelor evenimente care apar în viață. Sfaturile unui astrolog pot ajuta pe oricine are nevoie, probleme, neînțelegeri.

Multe persoane apelează la astrolog pentru sfaturi în dragoste și carieră. Își doresc să construiască ceva în viață, nu să bată pasul pe loc ci să facă progrese, pentru a rezolva probleme în căsătorie, dar și din dorința de a avea un copil.

Cei care au copil îi interesează cum va învăța, ce va face cu sportul, cum va fi din punct de vedere psihologic, sentimental, cum să îl facă să comunice cu părinții despre ce nemulțumiri are.

Interpretarea hărții natale reprezintă de fapt un portret psihologic. Un astrolog bun este în același timp un psiholog care consiliază în mod constructiv, cu scopul de a face bine.

Atunci când un astrolog îți spune anul care va juca un rol foarte important în viață, când se vor lua anumite decizii majore, odată pentru totdeauna, cu siguranță vei fi uimit și mulțumit de exactitatea previziunilor din studiu primit. Un astrolog nu decide ce ar trebui sa faci și de ce anume să te ferești, dar este extraordinar să fie anticipat un eveniment cu precizie, pentru a fi pregătit să acționezi după voința și alegerea personală, pentru a reuși.

Cunoașterea Astrogramei aduce șanse mărite de succes, deoarece poate să scoată la lumină misiunea în viață, în acest caz având posibilitatea să scurtăm perioada de căutări. Acest studiu astrologic este un real câștig sufletesc, iar opinia este că pe oricine a ajutat să înțeleagă multe printr-o astrogramă intrepretată de un astrolog profesionist.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Semnificație ZI DE NAȘTERE în Coloanele Destinului. BaZi Calculator pentru stâlpul
Principala regulă de amenajare a mobilierului din dormitor după principiile Feng Shui ține de
Denumire: You Bi – Ajutorul din partea dreaptă Aspecte pozitive: Succes, promovare, reputație

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.