HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 29 Aprilie-5 Mai 2019 pentru zodia Rac

Horoscop săptămânal: pentru nativii Rac, săptămâna luminată aduce nemulțumire pe sfera sentimentală, mai ales pentru cei care sunt născuți în intervalul

1-15 Iulie al fiecărui an, deoarece aceștia acum au Karma pozitivă peste Soarele natal, în opoziție cu acel focar de malefici din casa căsătoriei.

Partea bună este că o să conștientizați ce este de făcut pe partea afectivă în următoarea perioadă. Dacă sunteți implicați în relații care vă aduc suferință, tristețe, neputință, depresie, atunci acest context astral creat în ultimele 2-3 luni va începe să se resimtă după 5 Mai în plan concret, prin luarea unor decizii radicale.

Dacă sunteți la începutul unei relații, atunci șansele de a trece la un alt nivel sunt extrem de mari, plus că vedem să fiți implicați mai activ în relația cu rudele partenerului.

Loading...

Pe 3 Mai, Lilith intră în Pești, pe casa a IX-a, a legăturii cu divinitatea, a examenelor, a deplasărilor lungi, ceea ce poate să complice pentru următoarele 9 luni toate demersurile inițiate de voi pentru a primi o aprobare/sentință/viză/ recomandare.

Dacă veți pleca în călătorii la distanță, există riscul de a vă confrunta cu birocrația din acele state, mai ales dacă veți dori să vă găsiți de muncă în acele locuri. Un alt element nou adus de Lilith pentru voi va fi apropierea din întâmplare de latura spirituală/terapiile alternative etc. Important este că o să găsiți noi mijloace prin care o să vă găsiți liniștea interioară.

Pe 5 Mai are loc faza de Lună Nouă din Taur, acolo unde este de ceva timp Uranus, fapt ce poate să aducă în viața voastră persoane noi, preocupări noi, de pe urma cărora să vină și bani în plus în familie.

Racii după lungi perioade de suferință în sfârșit simt că au pentru ce trăi, se schimbă ceva în modul de abordare a vieții, ceva vă impresionează/marchează.

Pe partea de sănătate, pot să apară probleme de la excese, mai ales pe plan digestiv, astrologul ZODIACOOL recomandă prudență. Marte în opoziție cu Jupiter retrograd pe case de sănătate aduce predispoziția de a ieși la suprafață dintr-o întâmplare o afecțiune ce s-a dezvoltat în ascuns în ultimii 12 ani.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Qi (chi) reprezintă forța vieții, o energie pozitivă sau negativă, invizibilă ce curge atât
Ai un stil propriu de a obține ceea ce vrei: nu faci presiuni, ci aștepți prin preajmă până
Tot ce trebuie să știi despre Berbec în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Berbec, femeia

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.