HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 29 Aprilie-5 Mai 2019 pentru zodia Rac

Horoscop săptămânal: pentru nativii Rac, săptămâna luminată aduce nemulțumire pe sfera sentimentală, mai ales pentru cei care sunt născuți în intervalul

1-15 Iulie al fiecărui an, deoarece aceștia acum au Karma pozitivă peste Soarele natal, în opoziție cu acel focar de malefici din casa căsătoriei.

Partea bună este că o să conștientizați ce este de făcut pe partea afectivă în următoarea perioadă. Dacă sunteți implicați în relații care vă aduc suferință, tristețe, neputință, depresie, atunci acest context astral creat în ultimele 2-3 luni va începe să se resimtă după 5 Mai în plan concret, prin luarea unor decizii radicale.

Dacă sunteți la începutul unei relații, atunci șansele de a trece la un alt nivel sunt extrem de mari, plus că vedem să fiți implicați mai activ în relația cu rudele partenerului.

Pe 3 Mai, Lilith intră în Pești, pe casa a IX-a, a legăturii cu divinitatea, a examenelor, a deplasărilor lungi, ceea ce poate să complice pentru următoarele 9 luni toate demersurile inițiate de voi pentru a primi o aprobare/sentință/viză/ recomandare.

Dacă veți pleca în călătorii la distanță, există riscul de a vă confrunta cu birocrația din acele state, mai ales dacă veți dori să vă găsiți de muncă în acele locuri. Un alt element nou adus de Lilith pentru voi va fi apropierea din întâmplare de latura spirituală/terapiile alternative etc. Important este că o să găsiți noi mijloace prin care o să vă găsiți liniștea interioară.

Pe 5 Mai are loc faza de Lună Nouă din Taur, acolo unde este de ceva timp Uranus, fapt ce poate să aducă în viața voastră persoane noi, preocupări noi, de pe urma cărora să vină și bani în plus în familie.

Racii după lungi perioade de suferință în sfârșit simt că au pentru ce trăi, se schimbă ceva în modul de abordare a vieții, ceva vă impresionează/marchează.

Pe partea de sănătate, pot să apară probleme de la excese, mai ales pe plan digestiv, astrologul ZODIACOOL recomandă prudență. Marte în opoziție cu Jupiter retrograd pe case de sănătate aduce predispoziția de a ieși la suprafață dintr-o întâmplare o afecțiune ce s-a dezvoltat în ascuns în ultimii 12 ani.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 10 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.