Horoscop saptamanal 26 Octombrie - 1 Noiembrie 2020 pentru zodia Berbec

Horoscop saptamanal: nativii Berbec, in intervalul 26 octombrie - 1 noiembrie sunt foarte prinsi in probleme profesionale in continuare

Își asumă foarte multe responsabilități și pot să cadă în păcatul de a-și asuma mai mult decât pot face. Sau pot cădea în păcatul de a crede că nu se poate fără ei și vor avea o atitudine autoritară a celui care consideră că fără ei nu se poate.

Dar să nu uităm de partea bună a acestui aspect, aceea de responsabilitate, de muncă excesivă și de corectitudine, pe care nativul Berbec le onorează cu succes, deși cu aceste trei planete în Capricorn, aproape tot anul 2020, nativul poate să ajungă la un moment dat să se creadă de neînlocuit.

Astrologul zodiacool.ro recomandă nativilor să își dozeze energia și autoritatea, în special în această săptămână când este posibil să aibă ieșiri impulsive.

Relația cu angajații sau cu subordonații, care efectiv îl ajută să își mențină poziția sau chiar să își îmbunătățească poziția, este foarte bună.

Axa banilor este bine aspectată și este posibil să vină niște bani când se așteaptă mai puțin, vin din activitatea profesională, din acel proiect de la care se așteaptă nativul.

Poate fi o primă sau ca o recunoaștere dar, repet, atunci când nativul se așteaptă mai puțin și când are mai multă nevoie.

Trăirile erotice sunt, în această săptămână, foarte calde, fierbinți chiar. Este vorba de relații explozive (de bine!) cu persoana cu care împarte căminul. Nu sunt iubiri noi, sunt iubirile acelea vechi.

Din punct de vedere al sănătății, atenție că se pot ascunde niște simptome. Dacă primesc un diagnostic este bine să ceară și o a doua părere.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 22 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.