Horoscop săptămânal 26 August-1 Septembrie 2019 pentru zodia Vărsător

Horoscop săptămânal: pentru nativii Vărsător, intervalul 26 august-1septembrie vorbește de bani, de descoperirea unor secrete, de îndepărtarea voastră de anumite contexte

sociale ce nu vă mai avantajează. Între 26 și 29 august Mercur încă se află în casă socială, în casa prieteniilor, a colaborărilor, așa că există posibilitatea de a lega noi relații de prietenie, de a vă întâlni cu persoane dragi care din varii motive fie au plecat în străinătate, fie s-au îndepărtat de voi în ultimii ani și această revedere vă încântă, vă ajută, dar știți că se urmărește ceva.

La mijloc este un adevăr, întrucât după 29 august, când Mercur intră în casă a VIII-a, a pierderilor, a legăturii cu lumea de dincolo, a morții, a renașterii, veți vedea că tot ceea ce ați gândit în trecut este și în momentul de față valabil, numai că perspectivele s-au mai schimbat. Posibil chiar voi să aveți nevoie de acele persoane și să le tolerați, așa să acceptați niște situații care nu vă avantajează pe moment.

Faza de Lună Nouă din 30 august este posibil pe unii nativi Vărsător să îi facă să se simtă norocoși, de aceea vedem predispoziția de a vă încerca acest noroc, fie pe la jocurile de noroc, fie prin tot felul de speculații care să vă aducă bani în plus.

Pe moment există această variantă, numai că să nu uităm, semnul Fecioară nu avantajează așa ceva, iar pierderile sunt destul de sporite, riscul este de peste 90 %, așa că ideal ar fi doar să căutați între 27 și 30 august soluții viabile, pe termen lung, ce implică o afacere, o colaborare, tocmai pentru a deschide o nouă rampă de lansare în viața voastră.

Evitați pe cât posibil problemele cu legea. Mulți nativi Vărsător, pentru a scăpa de acest stres generat de cei doi malefici de pe casa psihicului, a legăturii cu divinitatea, a problemelor cronice, s-au îndreptat spre tot felul de dependențe, iar acum, pe acest surplus astral de pe casa VIII-a, există posibilitatea de a se implica și organele statului în viața voastră, mai ales dacă prestați activități legale.

Dacă ați fost implicați într-un proces sau dacă desfășurați o activitate de partaj, de dezbatere a unei moșteniri, acest moment este avantajos, numai că la mijloc vorbim, cel mai probabil, de niște dependențe ce pot să vă schimbe viața și să vă determine să vă schimbați prioritățile.

Dacă sunt probleme de sănătate, aici vorbim de probleme cronice, depresii grave, atacuri de panică, acestea pot să revină în viața voastră într-un mod mult mai agresiv, care posibil să se transforme și în unele tratamente medicale.

Dacă luați deja un tratament, este posibil ca acesta să nu își mai facă efectul, pentru că voi nu trăiți momentul, fugiți de această stare. Este adevărat, este destul de complexă, grea, obositoare, greu de digerat, dar cu puțină rugăciune, cu puțină meditație, s-ar putea să ieșiți din această zonă crepusculară pe care v-o oferă Universul în această perioadă.

Cert este că mulți Vărsători care s-au îndreptat spre partea de spiritualitate vor avea parte de revelații, posibile vise premonitorii. Este foarte greu să descifrați acum ce vă oferă Universul, spre ce vă îndreaptă sau ce vă transmite, de aceea lăsați ca toate să vină în viața voastră exact atunci când trebuie.

Pe partea sentimentală, apar posibilități de a da curs unei aventuri, unei relații extraconjugale, de a relua o astfel de relație, posibil acolo să apară și copii. Dacă sunteți deja implicați în așa ceva, în jurul datei de 30 august există șanse foarte mari să apară la suprafață aceste secrete. Fiți mai circumspecți cu cine vorbiți, despre ce vorbiți.

Confidențialitatea în această perioadă nu este pentru voi și posibil să vă faceți singuri dușmani sau chiar singuri să vă săpați groapa, întrucât contextul, deși este bun, aduce multe lecții, dar lecții care vă pot marca pentru următorii 29, 30 de ani dacă nu sunteți atenți la ceea ce faceți.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 09 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.