Horoscop saptamanal 23 - 29 Noiembrie 2020 pentru zodia Fecioara

Horoscop saptamanal: nativii Fecioara, in intervalul 23 - 29 noiembrie, sunt foarte creativi in toate domeniile, profesional, financiar și sentimental

Este o săptămână frumoasă pentru nativii Fecioară. Sunt creativi și au pe cineva, undeva, care efectiv îi încurajează în procesul de creație.

Le dă tot felul de sfaturi și nativii combină foarte fericit studiul cu pasiunea.

Este o săptămână foarte bună pentru aceia care au o activitate care presupune creativitate pentru că reușesc să realizeze ceva care să răspundă cerințelor de calitate și de estetică în același timp.

Banii nu vin din munca proprie în această săptămână. De aceea nativii sunt în situația de a apela la un credit. Este apelul lor, dar acesta rămâne fără răspuns cel puțin până la sfârșitul săptămânii.

Nimic nu se compară cu un nativ al zodiei Fecioară îndrăgostit. Nu că ar face-o pentru toată viața. Nativii, trebuie să ne amintim, sunt un semn mobil și odată se sucesc! Nu! Dar atunci când se aprind fac ravagii!

Am exagerat puțin ca să se înțeleagă amploarea fenomenului de îndrăgostire la nativii nostri. În această săptămână asta se întâmplă.

Nativii care sunt într-o relație stabilă primesc de la partener un mesaj sau au o discuție care atinge niște sentimente atât de profunde încât nativii se îndrăgostesc sau se reîndrăgostesc pe loc.

Din punct de vedere al sănătății, pot să se înregistreze inflamații în special în zona gambelor, în prima jumătate a săptămânii.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 23 – 29 Noiembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 25 noiembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!