Horoscop saptamanal 21-27 Septembrie 2020 pentru zodia Pesti

Horoscop saptamanal: nativii Pesti, in perioada 21-27 septembrie, se pregatesc de plimbari

Nativii Pești sunt puși pe călătorii. Vor și simt că trebuie să evolueze.

Se sfătuiesc cu prietenii, fac rost de bani, eventual se împrumută unii pe alții și pleacă la drum. Nu este un drum oarecare.

Excursia respectivă este una cu o temă interesantă, eventual un pelerinaj la locuri sfinte, vizitarea unor situri arheologice, a unor muzee extraordinare sau a unor obiective de mediu. Fiecare, în funcție de preocupări și pasiuni, își îndreaptă pașii către alte zone.

Partenerul de cuplu al nativului Pești face niște nefăcute și pierde niște bani. Și nu oricum, ci în afaceri sau în varii combinații cu prieteni.

Nativul Pești nu se poate abține să nu facă observații în stânga și în dreapta.

Există însă cineva din familie sau o persoană din conducerea grupului care este dispus să ajute cuplul cu o sumă de bani, astfel încât să nu se mai continue discordia între cei doi. Și, cu glasul blând și înțelepciune, îi împacă.

Cele spuse mai sus au descris cumva și viața romantică a nativilor Pești.

Am putea completa cu faptul că, de data aceasta, în relația de cuplu, nativii sunt foarte analitici și foarte precauți. Indiferent de ce se întâmplă, indiferent cât de îndrăgostiți sunt, nu se aruncă fără să măsoare bine.

Sănătatea nu pune probleme deosebite, dar atenție la bolile aparatului urinar.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 27 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.