Horoscop săptămânal 19-25 August 2019 pentru zodia Rac

Horoscop săptămânal: nativii Rac între 19 și 25 august 2019 vor fi centrați în mod clar pe tot ceea ce implică călătorii, acte, examene, întâlniri cu persoane noi, posibil

chiar prin intermediul fraților să aveți parte de unele întâlniri sau conjuncturi favorabile, ce pot conduce în final la obținerea unui loc de muncă mai bine plătit sau, de ce nu, la o avansare din punct de vedere profesional.

Totuși, nativii Rac au tendința acum să își facă o obligație pe termen lung, de aceea ar fi bine să încercați mai mult pe cont propriu să vă mobilizați, să faceți ca lucrurile să funcționeze, iar în caz contrar, este o perioadă bună în care să stați să analizați ceea ce s-a întâmplat cu voi în ultima perioadă pe partea sentimentală.

Săptămâna aduce multe tensiuni. Lună între 19 și 21 august este plasată pe casă a XI-a, așa că veți avea tendința de a pune la îndoială tot ceea ce auziți din partea partenerului. Aici vorbim de vești legate de o posibilă plecare a sa cu prietenii, de a ajuta o rudă, însă voi nu sunteți de acord cu aceste lucruri. Va trebui să vă mobilizați, poate pentru a-l ajuta financiar, poate pentru a merge cu el, numai că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg.

Există posibilitatea pe weekend ca acolo unde ați făcut niște eforturi să ajungeți să nu vă simțiți bine, să vi se facă anumite remarci, să fiți judecați, așa că va fi o săptămână cu de toate.

Să nu uităm, în continuare este acel Nod Nord prin opoziție cu cei doi malefici, prin urmare vedem predispoziția de a pune punct unor tendințe manifestate de ani de zile în atitudinea voastră, în caracterul vostru față de ceilalți. Nu trebuie sa îi mai salvați pe toți, așa că trebuie să vă puneți voi pe cont propriu.

Din 23 august Soarele intră în clasa a III-a, a discuțiilor, a colaborărilor, a contractelor, și există posibilitatea de a semna un contract, cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare, pe tot ceea ce implică posibilitatea de a vinde un produs, de a achiziționa un bun. Vorbim și în cazul vostru de o investiție pe termen lung, ce poate să vă ajute și din punct de vedere profesional.

Există posibilitatea de a vă relansa pe partea profesională chiar pe cont propriu și aceste demersuri legale să vă ajute, în mod special pentru a vă bunătăți acele condiții prin care vreți să prestați niște servicii.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 05 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.