Horoscop săptămânal 19-25 August 2019 pentru zodia Pești

Horoscop săptămânal: Venus, planeta frumosului, a luxului, a dragostei intră de pe 21 august pentru următoarele șase săptămâni în casa căsătoriei. Mai mult decât atât,

din 23 august ajunge acolo și Soarele, care aduce nativilor Pești multă vitalitate, energie, încredere, dorința de comunicare, de colaborare. Sunteți dispuși să îi ascultați pe cei din jur, să mai faceți și anumite compromisuri.

În plus, acea karmă este plasată în casa iubirii, așa că va fi o perioadă de aproximativ patru săptămâni, până undeva în jur de 22 septembrie 2019, în care nativii Pești se vor focusa în mod special pe partea sentimentală, pe iubire.

Dacă sunteți implicat în relații care nu mai funcționează, este clar că suprapunerea lui Marte peste Venus la finele intervalului, undeva după 25 august, poate să aducă unele conflicte, nemulțumiri, certuri. Acestea au mai fost în trecut, numai că de data aceasta revin cu mai multă energie, cu mai mult stres și vor conduce în final la ruptură.

Loading...

De fapt, scopul acestor situații tensionate este tocmai de a vă lăsa pe voi să alegeți, de a deveni independenți, tocmai pentru a intra în ceva nou, într-o relație nouă care să vă susțină, să vă facă să vă simțiți simțiți apreciați undeva din decembrie 2019 și până undeva în decembrie 2020.

Așadar, iubirea este la loc de cinste, iar gesturile din partea partenerului pot să apară cel mai probabil și între 21 și 23 august, când Luna tranzitează casa discuțiilor și poate să aducă nativilor Pești vești foarte bune venite de la cel drag.

Recomandarea astrologul ZODIACOOL este de a vă destăinui și voi, de a răspunde la aceste sentimente, de a face poate chiar o impresie plăcută, o surpriză și, cel mai probabil, asta se va întâmpla undeva în weekend, când veți cere implicarea partenerului, să fie alături de voi la un eveniment, poate chiar într-o deplasare, într-o minivacanță.

Pe partea de sănătate, lucrurile sunt foarte bune, singurul stres vine din apropierea lui Lilith față de guvernatorul vostru, Neptun, care este în retrogradare. Dacă apar simptome ce vă pun stabilitatea energetică, fizică la încercare, ar fi bine să vă îndreptați spre spital.

Pe partea profesională, este o săptămână cu de toate. Apar bani, apar șanse de avansare și, cel mai probabil, veți fi de acum mult mai direcți cu cei din jur și de aceea vă vor aprecia mai mult.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Câine și Mistreț este Nord-Vestul. Nativii din
Principala regulă de amenajare a mobilierului din dormitor după principiile Feng Shui ține de
Previziuni 2019 pentru nativii Capră pentru dragoste, căsătorie și relații: Orice ar face, în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.