Horoscop săptămânal 19-25 August 2019 pentru zodia Pești

Horoscop săptămânal: Venus, planeta frumosului, a luxului, a dragostei intră de pe 21 august pentru următoarele șase săptămâni în casa căsătoriei. Mai mult decât atât,

din 23 august ajunge acolo și Soarele, care aduce nativilor Pești multă vitalitate, energie, încredere, dorința de comunicare, de colaborare. Sunteți dispuși să îi ascultați pe cei din jur, să mai faceți și anumite compromisuri.

În plus, acea karmă este plasată în casa iubirii, așa că va fi o perioadă de aproximativ patru săptămâni, până undeva în jur de 22 septembrie 2019, în care nativii Pești se vor focusa în mod special pe partea sentimentală, pe iubire.

Dacă sunteți implicat în relații care nu mai funcționează, este clar că suprapunerea lui Marte peste Venus la finele intervalului, undeva după 25 august, poate să aducă unele conflicte, nemulțumiri, certuri. Acestea au mai fost în trecut, numai că de data aceasta revin cu mai multă energie, cu mai mult stres și vor conduce în final la ruptură.

De fapt, scopul acestor situații tensionate este tocmai de a vă lăsa pe voi să alegeți, de a deveni independenți, tocmai pentru a intra în ceva nou, într-o relație nouă care să vă susțină, să vă facă să vă simțiți simțiți apreciați undeva din decembrie 2019 și până undeva în decembrie 2020.

Așadar, iubirea este la loc de cinste, iar gesturile din partea partenerului pot să apară cel mai probabil și între 21 și 23 august, când Luna tranzitează casa discuțiilor și poate să aducă nativilor Pești vești foarte bune venite de la cel drag.

Recomandarea astrologul ZODIACOOL este de a vă destăinui și voi, de a răspunde la aceste sentimente, de a face poate chiar o impresie plăcută, o surpriză și, cel mai probabil, asta se va întâmpla undeva în weekend, când veți cere implicarea partenerului, să fie alături de voi la un eveniment, poate chiar într-o deplasare, într-o minivacanță.

Pe partea de sănătate, lucrurile sunt foarte bune, singurul stres vine din apropierea lui Lilith față de guvernatorul vostru, Neptun, care este în retrogradare. Dacă apar simptome ce vă pun stabilitatea energetică, fizică la încercare, ar fi bine să vă îndreptați spre spital.

Pe partea profesională, este o săptămână cu de toate. Apar bani, apar șanse de avansare și, cel mai probabil, veți fi de acum mult mai direcți cu cei din jur și de aceea vă vor aprecia mai mult.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 25 mai 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.