Horoscop saptamanal 18-24 Noiembrie 2019 pentru zodia Rac

Horoscop săptămânal: nativii Rac sunt îndrăgostiții săptămânii 18-24 noiembrie. Ei își doresc să își întemeieze o relație/căsătorie legalizată cu persoana iubita.

Este foarte posibil să se întâmple acest lucru, conjuncția dintre cei doi benefici are loc pe descendent. Aceștia se apropie de un moment important, iar cei care au trecut de acest moment cu ceva timp în urmă doresc să reînnoiască jurămintele, acea relație/parteneriat cu persoana pe care o iubesc foarte mult.

Pentru o parte din nativii Rac, această săptămână este o săptămână a preocupări de copiii, de realizări pe care le au copiii, de probleme care țin de cei doi soți să le rezolve și este un lucru bun.

Iată previziunile astrologului ZODIACOOL pentru Rac 2020!

Pe de o parte, mai sunt nativi care și-au făcut din locul de muncă un ideal. În acest ideal/ loc de muncă, ei vin cu o idee foarte interesantă. De asemenea, aceștia primesc o veste cu privire la un lucru care se concretizează, un nou contract care pe acești nativi îi bucură foarte tare pentru că că este un contract pe termen lung.

În ceea ce privește problemele de sănătate, s-ar putea ca în această săptămână nativii să își descopere o afecțiune sau o afecțiune care îi supăra de mult acum să își găsească leacul. Este o chestiune care se termină cu bine, dar în această săptămână îi dau de capăt.

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 09 decembrie 2019

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Continut Sponsorizat
loading...

Dragoste si Compatibilitate

Accesorii pentru zodia Rac

Zodiac

Bijuterii si accesorii

Astrologia Chineza

Numerologie
Decoratiuni si odorizante
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie Zodiacool

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România.

Calcule Zodiacool

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue.

Feng Shui Zodiacool

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.