Horoscop săptămânal 17-23 Iunie 2019 pentru zodia Taur

Horoscop săptămânal: faza de Lună Plină ce se constituie în data de 17 Iunie 2019, pe casa banilor veniți de la alții, aduce nativor Taur un plus de încredere în

forțele proprii, plus că simt în sfârșit că problemele lor financiare din ultimele luni încep să se rezolve, evident, aici vorbim de eforturi, limitări, timp petrecut peste program la serviciu, care acum încep să ofere satisfacții.

Dacă aveți ceva de vândut, începând cu ziua de luni există șanse să aveți cerere, plus că o să obțineți banii pe care îi doriți.

Acest surplus financiar nu este văzut cu ochi buni de prieteni/ rude, invidia celor din jur în această perioadă vă umbrește, iar dacă vă știți că ați încălcat legea, astrologul ZODIACOOL recomandă să nu vă lăudați prea mult, deoarece totul se va întoarce împotriva voastră din cauza modului de a comunica.

Cei care nu se mai simt implicați într-o relație pot ajunge la concluzia că este mai bine pentru ei să se despartă, să se ajungă la divorț, acest sector astral vorbește și de probleme sentimentale. Astrologul ZODIACOOL recomandă Taurilor să se mai gândească dacă cochetează cu aceste idei, după August 2019 există predispoziția de a se ajunge la înțelegere mai bună în cuplu.

Casa a VIII-a vorbește de infidelitate, fie că sunteți deja implicați în astfel de situații, fie că acum dați curs unor provocări, vă avertizăm că în Iulie Mercur va retrograda și va favoriza ieșirea la suprafață a acestor secrete.

Pe 21 Iunie, Soarele intră în Rac pentru 4 săptămâni, din această poziție vă va oferi o mai bună comunicare, noroc în ceea ce privește deplasările/ discuțiile/ examenele. Mai mult decât atât, vor apărea în viața voastră noi perspective asupra modului în care vă desfășurați activitatea profesională, vă veți schimba strategia, astfel încât să petreceți mai mult timp alături de familie.

Relația cu frații/ prietenii este extrem de tensionată, veți auzi tot felul de zvonuri despre felul în care ați abordat în ultimele luni o situație, ceea ce o să vă deranjeze, se poate ajunge la un conflict direct între 17-21 Iunie, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să tratați totul cu diplomație, întrucât peste aceste momente veți trece, dar nu le veți uita prea ușor.

Tot pe 21 Iunie Neptun retrogradează pentru voi în casa asocierilor, a legăturii cu divitatea, de aceea în următoarele luni, prin aspectele pe care le va forma alături de Jupiter, vă va schimba părerea asupa credințelor interioare, prieteniilor, trădărilor, poate și pentru că voi veți face unele lucruri pe care ați considerat mereu că le veți evita.

Pe plan sentimental, intervalul 17-23 Iunie 2019 aduce vești bune din partea partenerului, acesta poate primi o avansare, poate achiziționa o vacanță, se mobilizează pentru a vă surprinde.

În weekend, o să acordați mai multă atenție relaxării, posibil să luați decizia de a rămâne acasă, de a rezolva din treburile casnice. Cert este că veți reflecta la toate peripețiile ce vor avea loc între 17-21 Iunie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 22 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.