Horoscop săptămânal 17-23 Iunie 2019 pentru zodia Taur

Horoscop săptămânal: faza de Lună Plină ce se constituie în data de 17 Iunie 2019, pe casa banilor veniți de la alții, aduce nativor Taur un plus de încredere în

forțele proprii, plus că simt în sfârșit că problemele lor financiare din ultimele luni încep să se rezolve, evident, aici vorbim de eforturi, limitări, timp petrecut peste program la serviciu, care acum încep să ofere satisfacții.

Dacă aveți ceva de vândut, începând cu ziua de luni există șanse să aveți cerere, plus că o să obțineți banii pe care îi doriți.

Acest surplus financiar nu este văzut cu ochi buni de prieteni/ rude, invidia celor din jur în această perioadă vă umbrește, iar dacă vă știți că ați încălcat legea, astrologul ZODIACOOL recomandă să nu vă lăudați prea mult, deoarece totul se va întoarce împotriva voastră din cauza modului de a comunica.

Loading...

Cei care nu se mai simt implicați într-o relație pot ajunge la concluzia că este mai bine pentru ei să se despartă, să se ajungă la divorț, acest sector astral vorbește și de probleme sentimentale. Astrologul ZODIACOOL recomandă Taurilor să se mai gândească dacă cochetează cu aceste idei, după August 2019 există predispoziția de a se ajunge la  înțelegere mai bună în cuplu.

Casa a VIII-a vorbește de infidelitate, fie că sunteți deja implicați în astfel de situații, fie că acum dați curs unor provocări, vă avertizăm că în Iulie Mercur va retrograda și va favoriza ieșirea la suprafață a acestor secrete.

Pe 21 Iunie, Soarele intră în Rac pentru 4 săptămâni, din această poziție vă va oferi o mai bună comunicare, noroc în ceea ce privește deplasările/ discuțiile/ examenele. Mai mult decât atât, vor apărea în viața voastră noi perspective asupra modului în care vă desfășurați activitatea profesională, vă veți schimba strategia, astfel încât să petreceți mai mult timp alături de familie.

Relația cu frații/ prietenii este extrem de tensionată, veți auzi tot felul de zvonuri despre felul în care ați abordat în ultimele luni o situație, ceea ce o să vă deranjeze, se poate ajunge la un conflict direct între 17-21 Iunie, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să tratați totul cu diplomație, întrucât peste aceste momente veți trece, dar nu le veți uita prea ușor.

Tot pe 21 Iunie Neptun retrogradează pentru voi în casa asocierilor, a legăturii cu divitatea, de aceea în următoarele luni, prin aspectele pe care le va forma alături de Jupiter, vă va schimba părerea asupa credințelor interioare, prieteniilor, trădărilor, poate și pentru că voi veți face unele lucruri pe care ați considerat mereu că le veți evita.

Pe plan sentimental, intervalul 17-23 Iunie 2019 aduce vești bune din partea partenerului, acesta poate primi o avansare, poate achiziționa o vacanță, se mobilizează pentru a vă surprinde.

În weekend, o să acordați mai multă atenție relaxării, posibil să luați decizia de a rămâne acasă, de a rezolva din treburile casnice. Cert este că veți reflecta la toate peripețiile ce vor avea loc între 17-21 Iunie.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni dragoste 2019 pentru zodia Iepure: în anul 2019 dragostea se întoarce în viața
Semnificație ZI DE NAȘTERE în Coloanele Destinului. BaZi Calculator pentru stâlpul
Previziuni 2019 pentru nativii Capră pentru satrea de sănătate: Nativii Capră ar putea să

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.