Horoscop săptămânal 17-23 Iunie 2019 pentru zodia Săgetător

Horoscop săptămânal: nativii Săgetător vor fi vedetele acestui interval analizat, deoarece vor avea faza de Lună Plină plasată în sectorul lor astral. Acest surplus

energetic vă este benefic, deoarece vă va ajuta să vedeți în ansamblu contextul alunecos în care vă aflați, aici ne referim în special la partea financiară, legală, partenerială și de sănătate. 

Astrologul ZODIACOOL vă informează că nativii care au probleme cu legea vor fi nevoiți între 18-20 Iunie să dea explicații, să se prezinte în instanță, să caute mijloace prin care se pot apăra. Includem la nivelul acestui domeniu și divorțurile, care se pot soluționa în favoarea voastră, deoarece în ultimele 1-2 săptămâni ați găsit probe în plus pentru a vi se oferi credibilitate.

Loading...

Evident, nu toți Săgetătorii vor fi în astfel de situații, însă marea moajoritate vor simți că li se face o nedreptate de către o personă dragă, la care au ținut în ultimii 9-12 ani. Nu veți mai tolera ipocrizia, o să doriți dreptate, adevăr, fapt ce va conduce la detașarea voastră de mediul social ce vă ține pe loc.

Nici relația de cuplu nu scapă de energia cosmică a zilei de 17 Iunie, veți reuși în final să vă exprimați sentimentele prin vorbe/acțiuni, așa cum ați dorit de la începutul lui 2019, oferind 2 opțiuni partenerului, fie să se schimbe ca atitudine față de voi, implicându-se activ în relație, fie să vă lase în pace.

În altă ordine de idei, vin tentații afective, acestea pot să apară prin prisma locului de muncă, la un eveniment, într-o călătorie.

După 21 Iunie, Soarele se alătură lui Marte, Mercur, Nodul Nord în casa a VIII-a, unde va sta în următoarele 4 săptămâni, aducându-vă din această poziție o plată karmică, ce va fi efectuată de voi fie pe bani (pierdere/destabilizare/ nou început) fie pe sănătate (accidente, violență, intervenții chirurgicale).

Vor trece cu brio peste aceste influxuri astrale nativii ce s-au îndreptat către spiritualitate/ ascultarea sufletului în ultimii 3-5 ani, aceștia vor avea parte de confirmări/ revelații/ vise premonitorii etc.

Astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Săgetător să facă diferență între mult cantitativ și puțin calitativ, să aleagă ce simt că îi reprezintă.

Neptun din 21 Iunie va retrograda pe casa familiei, reluând unele conflicte cu rudele, acestea fiind activate de acum 2-3 ani/ 2-3 luni, cel mai probabil de la bani/ moșteniri. Dacă doriți să achiziționați un bun/ locuință, ar fi indicat să cereți sfatul unui specialist, deoarece există riscul de a pierde o sumă de bani.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Ce sunt Stelele Zburătoare? Stelele Zburătoare reprezintă diferite tipuri de energii, care în
Previziuni 2019 zodia Capră pentru bani, carieră și afaceri: Situația pe plan profesional și
În ce lună este zodia Taur: Soarele este în constelația Taur din 20 aprilie până în 21 mai.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.