Horoscop săptămânal 17-23 Iunie 2019 pentru zodia Săgetător

Horoscop săptămânal: nativii Săgetător vor fi vedetele acestui interval analizat, deoarece vor avea faza de Lună Plină plasată în sectorul lor astral. Acest surplus

energetic vă este benefic, deoarece vă va ajuta să vedeți în ansamblu contextul alunecos în care vă aflați, aici ne referim în special la partea financiară, legală, partenerială și de sănătate.

Astrologul ZODIACOOL vă informează că nativii care au probleme cu legea vor fi nevoiți între 18-20 Iunie să dea explicații, să se prezinte în instanță, să caute mijloace prin care se pot apăra. Includem la nivelul acestui domeniu și divorțurile, care se pot soluționa în favoarea voastră, deoarece în ultimele 1-2 săptămâni ați găsit probe în plus pentru a vi se oferi credibilitate.

Evident, nu toți Săgetătorii vor fi în astfel de situații, însă marea moajoritate vor simți că li se face o nedreptate de către o personă dragă, la care au ținut în ultimii 9-12 ani. Nu veți mai tolera ipocrizia, o să doriți dreptate, adevăr, fapt ce va conduce la detașarea voastră de mediul social ce vă ține pe loc.

Nici relația de cuplu nu scapă de energia cosmică a zilei de 17 Iunie, veți reuși în final să vă exprimați sentimentele prin vorbe/acțiuni, așa cum ați dorit de la începutul lui 2019, oferind 2 opțiuni partenerului, fie să se schimbe ca atitudine față de voi, implicându-se activ în relație, fie să vă lase în pace.

În altă ordine de idei, vin tentații afective, acestea pot să apară prin prisma locului de muncă, la un eveniment, într-o călătorie.

După 21 Iunie, Soarele se alătură lui Marte, Mercur, Nodul Nord în casa a VIII-a, unde va sta în următoarele 4 săptămâni, aducându-vă din această poziție o plată karmică, ce va fi efectuată de voi fie pe bani (pierdere/destabilizare/ nou început) fie pe sănătate (accidente, violență, intervenții chirurgicale).

Vor trece cu brio peste aceste influxuri astrale nativii ce s-au îndreptat către spiritualitate/ ascultarea sufletului în ultimii 3-5 ani, aceștia vor avea parte de confirmări/ revelații/ vise premonitorii etc.

Astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Săgetător să facă diferență între mult cantitativ și puțin calitativ, să aleagă ce simt că îi reprezintă.

Neptun din 21 Iunie va retrograda pe casa familiei, reluând unele conflicte cu rudele, acestea fiind activate de acum 2-3 ani/ 2-3 luni, cel mai probabil de la bani/ moșteniri. Dacă doriți să achiziționați un bun/ locuință, ar fi indicat să cereți sfatul unui specialist, deoarece există riscul de a pierde o sumă de bani.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 11 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.