Horoscop săptămânal 17-23 Iunie 2019 pentru zodia Leu

Horoscop săptămânal: misterul și iubirea pasională/ interzisă învăluie inima nativilor Leu în jurul datei de 17 Iunie 2019. Faza de Lună Plină activează casa iubirii

creativității/ copiilor, la nivelul acestor capitole am spune la perspectivă că totul este la superlativ, însă nu este așa, Jupiter retrograd din Săgetător, în opoziție cu Venus, pune la încercare încrederea în partener/cei din jur, deoarece există predispoziția de a ieși unele secrete la suprafață.

Doar în astfel de cazuri îi veți vedea pe ceilalți cum se comportă în raport cu voi, dacă sunt sinceri sau falși. Pentru Lei aceste lecții ce vor fi asimilate pentru 4 săptămâni, după 21 Iunie, vor fi greu de suportat, deoarece veți face cunoștință cu adevărul intuit de voi.

Leii singuri au predispoziția de a intra în relații noi, dragostea poate să apară fie prin rețelele de socializare, fie la petreceri, evenimente, călătorii etc. Voi veți fi cei indiferenți de astă dată, o să schimbați maniera în care relaționați.

Astrologul ZODIACOOL recomandă Leilor să își facă mai mult timp pentru ei, pentru copii, fuga neîncetată pentru a rezolva problemele profesionale va destabiliza relațiile voastre de suflet.

Pe weekend apare oportunitatea de a face o investiție, poate fi vorba de un chilipir, ceva necesar casei/ familiei. Chiar dacă pentru moment acest element va destabiliza familia, o să reușiți să puneți totul la loc în următoarele 2 săptămâni.

Din 21 Iunie Soarele intră pe casa dușmăniilor, a bârfelor, a problemelor cu legea și a bolilor cronice, aici va sta în următoarele 4 săptămâni, care se arată a fi revoluționare, deoarece vă vor învăța să puneți mai mult preț pe intuiție, suflet, sănătate.

Leii vor face o selecție în anturaj, la final când veți trage linie, veți fi surprinși, dar este mai bine, deoarece se vede în perspectivă noi orizonturi sociale, profesionale.

Câteodată, pentru a merge mai departe, astrologul ZODIACOOL recomandă să se renunțe la povara trecutului. Dacă ați rupt de puțin timp o relație, acea persoană va încerca să revină în viața voastră, doar de voi va depinde dacă o veți accepta sau nu.

Veți asista în Iulie la o bătălie între trecut și viitor, prezentul acelor zile va fi necesar să îl acordați introspecției.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 26 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.