Horoscop săptămânal 17-23 Iunie 2019 pentru zodia Leu

Horoscop săptămânal: misterul și iubirea pasională/ interzisă învăluie inima nativilor Leu în jurul datei de 17 Iunie 2019. Faza de Lună Plină activează casa iubirii

creativității/ copiilor, la nivelul acestor capitole am spune la perspectivă că totul este la superlativ, însă nu este așa, Jupiter retrograd din Săgetător, în opoziție cu Venus, pune la încercare încrederea în partener/cei din jur, deoarece există predispoziția de a ieși unele secrete la suprafață.

Doar în astfel de cazuri îi veți vedea pe ceilalți cum se comportă în raport cu voi, dacă sunt sinceri sau falși. Pentru Lei aceste lecții ce vor fi asimilate pentru 4 săptămâni, după 21 Iunie, vor fi greu de suportat, deoarece veți face cunoștință cu adevărul intuit de voi.

Loading...

Leii singuri au predispoziția de a intra în relații noi, dragostea poate să apară fie prin rețelele de socializare, fie la petreceri, evenimente, călătorii etc. Voi veți fi cei indiferenți de astă dată, o să schimbați  maniera în care relaționați.

Astrologul ZODIACOOL recomandă Leilor să își facă mai mult timp pentru ei, pentru copii, fuga neîncetată pentru a rezolva problemele profesionale va destabiliza relațiile voastre de suflet.

Pe weekend apare oportunitatea de a face o investiție, poate fi vorba de un chilipir, ceva necesar casei/ familiei. Chiar dacă pentru moment acest element va destabiliza familia, o să reușiți să puneți totul la loc în următoarele 2 săptămâni.

Din 21 Iunie Soarele intră pe casa dușmăniilor, a bârfelor, a problemelor cu legea și a bolilor cronice, aici va sta în următoarele 4 săptămâni, care se arată a fi revoluționare, deoarece vă vor învăța să puneți mai mult preț pe intuiție, suflet, sănătate. 

Leii vor face o selecție în anturaj, la final când veți trage linie, veți fi surprinși, dar este mai bine, deoarece se vede în perspectivă noi orizonturi sociale, profesionale.

Câteodată, pentru a merge mai departe, astrologul ZODIACOOL recomandă să se renunțe la povara trecutului. Dacă ați rupt de puțin timp o relație, acea persoană va încerca să revină în viața voastră, doar de voi va depinde dacă o veți accepta sau nu.

Veți asista în Iulie la o bătălie între trecut și viitor, prezentul acelor zile va fi necesar să îl acordați introspecției.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop BALANȚĂ SĂNĂTATE 2019: La nivelul acestui capitol se va face dreptate în 2019, prin
Steaua zburătoare 7 aduce un flux de energie negativă, care predispune la necazuri, mai ales
Certurile pot să apară și de la o neînțelegere aparent neînsemnată, de aceea se recomandă

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.