Horoscop săptămânal 16-22 Septembrie 2019 pentru zodia Scorpion

Horoscopul săptămânal: nativii Scorpion între 16 și 22 septembrie 2019 vor căuta relaxarea, distracția, mijloacele prin care să își îmbunătățească viața de zi cu zi.

Mai mult decât atât, Lilith, în aspectele pe care le formează cu Neptun, poate să vorbească de predispoziția de a intra într-o relație mai atipică, mai tentantă. Nativii Scorpion este posibil să simtă că nu au nimic de pierdut dacă vor da curs unei tentații de moment, aici vorbim, cel mai probabil, de o situație ce poate să vină extraconjugal, iar undeva între 17-27 partenerul să afle sau să vă confrunte.

La mijloc pot să fie și foarte multe amenințări din punct de vedere financiar, mai ales dacă ați construit în ultimii trei-cinci ani multe lucruri la comun cu cineva drag, dar care în momentul de față nu vă mai atrage, nu mai este pe aceeași lungime de undă cu voi.

Revenirea lui Saturn la mers direct, din data de 18 septembrie, pentru voi aduce dorința de a vă exterioriza sentimentele, vă ajută în comunicare.

Toate acele blocaje legate de modul în care să vă manifestați gândurile, dar și gesturile acum vor fi înlăturate și în urma acelor dezbateri ce pot să apară pe plan sentimental, este posibil să luați în calcul ideea de a deveni mai buni sau poate vi se dau confirmări că partenerul este acolo, se trece peste un obstacol ce a apărut în ultimele două, trei săptămâni și aveți din ce în ce mai multă încredere în cei din jurul vostru.

Cert este că în această perioadă vedem în viața nativilor Scorpion persoane noi, poate reluați legătura cu anumiți prieteni, cu frații care sunt plecați în alte locuri sau în străinătate, îmbunătățiți dialogul cu autoritățile și chiar veți fi motivați să dați anumite examene.

Iar dacă ați amânat de foarte mult timp să vă înscrieți la o școală de șoferi, la un curs, după 19 septembrie vedem să fiți foarte determinați să duceți mai departe aceste idealuri ale voastre.

Între 20 și 22 septembrie nativii Scorpion se vor focusa mai mult pe plăcerile vieții, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți mai atenți la excese, fie că sunt de natură alimentară, fie că vorbim aici de petreceri, de exces pe partea aceasta de dragoste. Toate acestea dăunează și vă îndepărtează de acea stare de echilibru din interiorul vostru.

Sunt și nativi Scorpion care s-au dus în ultimii ani pe dezvoltarea personală, pe amplificarea relației cu divinitatea.

Pentru acești nativi, revenirea lui Saturn la mers direct în acele aspecte pe care le menționam în prezentarea generală, alături de Nodul Sud, vorbesc de confirmări pe această latură a credințelor interioare și veți vedea că tot ceea ce ați afirmat la începutul anului acum se confirmă, fie că este vorba de anumite păreri despre persoane dragi, de copiii sau parteneri.

Aceste stări vă vor determina să studiați mai mult, să faceți mai mult pentru voi și să realizați încă o dată că orice s-ar întâmpla sunteți singur, nimeni nu vă poate scoate din acele stări pe care le aveți în momentul de față, fie că e vorba de ruptură pe sentimental, fie că sunt neplăceri pe partea profesională.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL pentru nativii Scorpion este de a trata cu calm tot ceea ce vine spre ei, de a analiza în profunzime totul și de a căuta soluții inovative la ceea ce vă antrenează mintea încă din 2017 până în momentul prezent.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 24 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.