#reclama0#

Horoscop săptămânal 16-22 Septembrie 2019 pentru zodia Berbec

#reclama10#

Horoscop săptămânal: pentru nativii Berbec, prima parte a săptămânii, între 16 și 17 septembrie 2019, toată energia se va focusa pe relaționare, iar mediul profesional

#reclama1#

va presupune aceste premise, întrucât nativii Berbec iau în calcul ideea de a schimba locul de muncă, dar a cere o avansare, de a căuta o ofertă mai bună de job, cel mai probabil poate chiar și în străinătate.

Dacă aveți de susținut examene tocmai pentru a merge la o altă etapă din punct de vedere profesional, cel mai probabil în aceste zile veți primi un răspuns cu privire la acea testare sau la cel interviu.

Între 17 și 20 septembrie 2019 Luna tranzitează casa banilor și se suprapune peste revenirea lui Saturn la mers direct din casa carierei, așadar, toate acele planuri de care vorbeam încă de luni pot fi duse la un alt nivel. Mai mult decât atât, întâlniți și oameni noi care vă susțin, vă încurajează, vă remarcă și vă dau curajul de a merge mai departe.

#reclama7#

Apare și oportunitatea de a intra în posesia unei sume de bani ce vă revine încă de prin lunile aprilie-mai 2019 și tot a fost amânată.

Dacă doriți să vindeți sau să înstrăinați un bun, un produs, un imobil, atunci între 18 și 20 septembrie sunt șanse de peste 90% de a încheia această tranzacție. De asemenea, și voi sunteți acum bine aspectați pentru a achiziționa locuințe, mașini, pentru a face investiții mari, aici putem include chiar și posibilitatea de a deschide o afacere, dacă aveți acest lucru în plan încă de prin luna august și până în momentul de față.

#reclama3#

Între 20 și 22 septembrie, Luna tranzitează casa familiei, a relațiilor parteneriale. Tocmai de aceea, în weekend, nativii Berbec vor căuta prezența membrilor familiei în viața lor, se vor focusa mai mult pe copii, pe relația de cuplu, vor discuta despre viitor, despre anumite probleme din cămin ce nu au fost luate în discuție în ultimele două, trei săptămâni, datorită faptului că ați fost prinși cu locul de muncă.

Pe partea de sănătate, această săptămână aduce predispoziția de a manifesta anumite afecțiuni ce au mai fost active în viața voastră cel mai probabil undeva între decembrie 2018 și ianuarie 2019.

#reclama11#

Dacă există oarecare pericol la locul de muncă, generat de condițiile poate improprii de a vă desfășura activitatea, ar trebui să fiți mult mai atenți între 17 și 22 septembrie, întrucât există probabilitatea să fiți surprinși într-un mic accident. Nu vedem probleme grave, în schimb pot să apară accidentări ale sistemului osos, la mâini, picioare, la cap, care în momentul de față sunt vulnerabile.

În ansamblu, pentru nativii Berbec este o săptămână cu de toate și toate aceste planuri financiare, profesionale vedem să vă încurajeze și să vă motiveze să vreți mai mult de la voi, tocmai pentru ca până în decembrie 2019 să ajungeți și la rezultatele mult așteptate.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 19 februarie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

#reclama12#
Dragoste si Compatibilitate
#reclama2#
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
#reclama2#
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.