Horoscop saptamanal 14-20 Septembrie 2020 pentru zodia Pesti

Horoscop saptamanal: nativii Pesti, in perioada 14-20 septembrie, sunt invaluiti de schimbari

În săptămâna 14-20 septembrie, nativii Pești sunt foarte implicați în activitățile de zi cu zi.

Pe măsura muncii lor vine și recunoașterea.

Nativii ar dori să se miște. S-au cam plictisit să stea așa, într-un birou sau într-un loc de muncă oarecare. Cu toate acestea, ea poate fi o activitate care le place.

Nativii Pești sunt rupți de realitate. Nu de acum, ci de ceva vreme.

Au avut probleme cu prietenii și acum, în această săptămână, partenerul de viață le dezvăluie adevăratele animozități. Astrologul zodiacool.ro, precum și partenerul nativului, înclină să creadă că aceste animozități provin de la bani.

Una dintre ipoteze ar fi aceea că nativul a făcut o greșeală în implementarea unor afaceri cu prietenii. Disputele din cauza banilor, a contribuțiilor ori a beneficiilor nu s-au stins. Poate fi vorba, de asemenea, chiar și de o invidie.

Viața romantică este plină de pasiune și de căldură alături de partenerul de viață. Aceia dintre nativi care nu au pe cineva drag alături, au prietenii aproape. Posibilitatea ca aceștia să le prezinte o persoană este mare. Cei care se află la începutul unei relații, au început să caute printre prieteni … nași.

Sănătatea nu pune probleme deosebite în această perioadă.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 14 - 20 Septembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 22 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.