Horoscop săptămânal 12-18 August 2019 pentru zodia Pești

Horoscop săptămânal: pentru nativii Pești, intervalul 12 și 18 august 2019 aduce un surplus energetic în special pe partea de revelații, pe tot ce înseamnă sănătate,

mobilizare mentală și conștiință a valorii de sine. Așadar, cei mai avantajați nativi sunt cei care s-au îndreptat spre domenii ce au legătură cu publicul, spiritualitatea, dezvoltarea intuiției, întrucât această Lună plină chiar vizează aceste domenii.

Nativii Pești vor avea parte de satisfacții, plus că li se confirmă faptul că tot ceea ce au spus s-a cam adeverit.
Retrogradarea lui Uranus din 12 august și până în 31 decembrie 2019, pe segmentul rezervat discuțiilor, călătoriilor și contractelor, aduce unele nemulțumiri legate de modul în care se desfășoară o activitate, de aceea recomandarea astrologului ZODIACOOL pentru nativii Pești este, dacă au după 12 august de semnat contracte, să ceară părerea unui expert, să se documenteze.

Dacă au conflicte cu rudele, în special cu frații, să încerce pe cât posibil să dea totul la pace, să se gândească, să fie cât mai pașnici, întrucât se poate ajunge la un conflict mai amplu, posibil chiar la dezbaterea unei moșteniri, la cerere în instanță, la probleme care vă pot destabiliza.

Marte, planeta acțiunii, din 18 august intră în segmentul rezervat casei de căsătorie, de asocieri. Nativii Pești se simt în formă, pe val cu cei care discută, vor fi mult mai tranșanți în relațiile cu cei din jur, plus că vor simți nevoia să iasă din rutină, să nu se mai focuseze doar pe partea de carieră și să-și vadă de viața lor.

Pe weekend, recomandarea astrologului ZODIACOOL este de a căuta liniștea, de a vă mobiliza în a pleca poate în vizită la o rudă, poate de a ieși la o plimbare, plus că Luna, guvernatoarea emoțiilor, a sentimentelor, a afecțiunii, este în semnul vostru zodiacal.

Primiți tot felul de confirmări de la copii, aceștia este posibil să treacă anumite examene, să fie primiți sau să ajungă în funcții cheie, să primească o recompensă, iar din partea partenerului să aveți parte de surprize, acesta să se destăinuie, să vină cu propunerea poate de a mai face ceva la comun, atât pe plan profesional, cât și pe plan familial, investiții.

Așadar, pentru nativii Pești se anunță o săptămână cu de toate, cu satisfacții în special pe partea sentimentală și cu multe confirmari.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 04 aprilie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.