Horoscop săptămânal 12-18 August 2019 pentru zodia Leu

Horoscop săptămânal: pentru nativii Leu, intervalul analizat, 12-18 august 2019, aduce o schimbare radicală în tot ceea ce implică partea de carieră. Uranus, guvernatorul

schimbărilor la 180 de grade, va intra în mișcare de retrogradare începând cu 12 august, mai mult decât atât, va face și o cuadratură la Mercur, planeta comunicării, a comerțului, din semnul vostru și veți constata între 12 și 18 august că se abuzează de voi, că prestați anumite servicii la un preț mult sub prețul pieței.

Veți constata că aceste persoane care ar trebui să vă fie recunoscătoare pentru eforturile pe care le depuneți în tot ceea ce implică partea de carieră sunt chiar impertinente, profitoare, caută să vă scoată pe voi țapi ispășitori în niște situații ce nu au fost generate de voi, de aceea veți lua măsuri radicale, cel mai probabil după 18 august, când Marte, planeta războiului, a acțiunii, va intra în casa banilor.

Partea bună este că semnul Leu va face rost de noi resurse, va umbla la prețuri, va merge să caute un alt loc de muncă. Dacă deja sunteți la un alt loc de muncă, veți intra în pâine, veți face rost de clienți noi, de comisioane, veți face o impresie bună, deveniți mai orgolioși, mai pentru voi, mai retrași.

Dacă sunteți cu gândul la dezvoltarea unei afaceri pe cont propriu, între 12 august și până pe 31 decembrie 2019 veți ajunge la concluzia că este bine să dați curs acestor tendințe, plus că partenerul vă ajută și vă încurajează să vă ascultați intuiția. Posibil să se implice și din punct de vedere financiar dacă este totul la comun.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă în această perioadă să nu vă neglijați sănătatea, întrucât stresul generat de locul de muncă poate să aducă probleme ale sistemului ginecologic și digestiv, iar aceste stări de nemulțumire să se perpetueze și la membrii familiei, să îi enervați, să îi stresați, să fiți foarte nervoși, de aceea pot să apară și conflicte acasă.

Acestea sunt totuși sporadice, nu vor fi chiar de anvergură, dar între 14 și 16 august există această posibilitate.

Să nu uităm faptul că pe 15 august are loc faza de Lună plină în semnul vostru și vă avantajează pe stabilirea unor noi relații, unor noi colaborări de natură profesională, financiară, așa că este momentul să acționați.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 04 aprilie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.