Horoscop luna Octombrie 2019 Berbec: realizări și oportunități de dezvoltare

Horoscop luna Octombrie 2019 Berbec: pentru nativii din semnul Berbec începutul lunii Octombrie aduce intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în semnul Scorpion,

semn ce reprezintă casa misterelor, casa banilor veniți de la alții.

În acest sector astral și până la finele lui noiembrie 2019, Mercur va face legea, întrucât va avea o mișcare de mers direct între 3 și 31 octombrie, o mișcare de retrogradare între 31 octombrie și 21 noiembrie, iar între 21 noiembrie și 7 decembrie va reveni la mers direct și va trece peste aceste grade pe care le străbate în prima parte a lunii octombrie.

Mercur vă face mai sceptici la tot ceea ce vine din exterior, veți pune la îndoială toate oportunitățile ce vin pe plan financiar și profesional.

Recomandarea astrologul ZODIACOOL pentru nativii Berbec este de a nu împrumuta bani, de a încerca să fie mai chibzuiți între 1 și 23 octombrie pe partea financiară, chiar dacă vor apărea tot felul de evenimente ce țin de investiții, de participare la tot felul de petreceri, la cursuri ce pot destabiliza financiar.

Apare și reversul medaliei, iar acest lucru se va întâmpla după data de 31 octombrie. Pe 4 octombrie, Marte, guvernatorul vostru, intră în Balanță și va face opoziție până la sfârșitul lunii noiembrie cu Soarele vostru.

Prin urmare, veți fi mult mai războinici pe partea de discurs față de ceilalți, nu veți mai tolera indiferența venită din partea colegilor, șefilor sau aroganța venită din partea celor din jur. Veți fi mai orgolioși, încăpățânați, direcți, veți face curățenie în viața voastră sentimentală sau în tot ceea ce înseamnă planul afectiv.

Berbeci, la actiune! A aparut Horoscop 2020 Berbec

Pe Mercur putem vedea faptul că totul va pleca de la bani și de la niște promisiuni ce v-au fost lansate în iulie-august, iar acum nu se duc la bun sfârșit. Pe 9 octombrie, Venus, planeta dragostei, intră în semnul Scorpion, pe casa secretelor, misterelor.

Dacă aveți o idilă, cel mai probabil de la sfârșitul anului trecut ați dat curs unei relații, idile ce pare că nu duce niciunde, acum, între 9 octombrie și 30 noiembrie, există șanse foarte mari de a o face publică, de a lua mai în serios tot ceea ce vine pentru a clarifica situația.

Dacă simțiți că partenerul vă ascunde ceva de o perioadă de timp, sunt șanse foarte mari de a ieși totul la suprafață, cel mai probabil în jurul datelor de 23 și 28 octombrie, când Soarele va intra în semnul Scorpion și se va suprapune și pe această Lună nouă, ce aduce la suprafață multe secrete și mistere.

Pe 14 octombrie are loc faza de Luna plină în semnul vostru, este o perioadă extraordinar de bună, mai ales că în trei zile înainte și trei zile după se simt efectele acestei Luni pline și vă avantajează pe tot ceea ce înseamnă planuri mărețe, în special pe partea de carieră.

Atunci apar oportunități de a semna contracte noi, de a începe noi colaborări, de a face o impresie bună în mediul social, mai ales dacă activați în domenii ce au contact zi de zi cu publicul.

Pe data de 23 octombrie, Soarele intră în Scorpion, pe casa problemelor cu legea și pe casa sănătății. Dacă vorbim de probleme cu legea, acestea puteau să apară din prima parte a anului. Acestea pot reprezenta și un divorț sau un proces deschis pentru obținerea unei moșteniri, deci nu trebuie neapărat să fie în urma unei situații care nu vă avantajează sau într-un proces ce a fost generat de inconștiența voastră.

Pe 28 octombrie are loc această fază de Lună nouă, ce aduce un nou surplus energetic pe partea de sănătate și vă veți simți mult mai plini de viață, mai vitali, posibil să luați în calcul ideea de a renunța la un viciu.

Dacă totuși participați la tot felul de evenimente în această perioadă, încercați pe cât posibil să nu exagerați cu dependențele, întrucât ele pot să vă aducă dezechilibre pe partea fizică și tot felul de atacuri de panică, accidente vasculare, dezechilibre în organism.

În ultima zi din lună, pe 31 octombrie, se va forma pe cer acest moment în care Mercur, planeta comunicării, va intra în retrogradare, existând confirmarea în mod direct a faptului că ceva nu funcționează în raportul cu cei din jur.

Apar unele secrete la suprafață, posibil o sumă de bani să nu mai fie în cont, să o fi folosit fie partenerul, fie un copil, să simțiți frica zilei de mâine, să se piardă ceva ce considerați că vă este îndreptățit să vă revină sau să vă dezavantajeze Universul.

Dacă sunt nativi Berbec care au înclinații spre partea de spiritualitate, această luna îi avantajează din toate punctele de vedere, întrucât vor reuși să facă dezlegări, apoi se vor duce foarte mult pe partea de meditație, vor avea tot felul de vise premonitorii, confirmări din partea Universului că tot procesul lor de evoluție din ultimii 7-9 ani este bun și se merită.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL pe partea de iubire, în luna octombrie, pentru nativii Berbec, este de a fi mult mai practici, de a spune ceea ce simt, întrucât starea de furie interioară poate să aducă dezechilibre atât pe partea hormonală, cât și ginecologică.

Dacă doriți să puneți în practică obiceiuri noi, privind fie o alimentație echilibrată, fie poate începutul unui program sportiv, este momentul proprice, mai ales după 23 octombrie în 2019.

Zile favorabile:

  • Zile favorabile pentru investiții: 5 octombrie, 13 octombrie
  • Zile favorabile pentru intervenții chirurgicale: 22 octombrie, 29 octombrie

Zile nefavorabile:

  • Zile nefavarabile pentru deplasări: 7 octombrie, 11 octombrie
  • Zile nefavorabile pentru semnare de contracte: 13 octombrie, 31 octombrie

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!