Horoscop luna Mai 2019: o lună ce ne provoacă simțurile, cu multe capcane

Horoscop luna Mai 2019: luna Mai 2019 nu iese în evidență prin evenimente cu impact major din punct de vedere astral. Singurele modificări ce se petrec pe cer

țin de schimbarea pozițiilor planetelor personale și a lui Lilith. Astfel, avem pe 5 Mai o Lună Nouă în Taur, care aduce în sufletele noastre dorința de stabilitate, consolidare, concepere a ceva nou, care să asigure o certitudine atât pe plan financiar, social, cât și pe direcția iubirii. Acest surplus astral îl activează oficial pe Uranus, care va staționa în Taur în următorii 7 ani.

De aceea, vedem să simțiți revoltă față de tot ce implică incertitudine, minciună, fraudă etc. Pe plan politic, economic, militar, data de 5 Mai 2019 poate să ne prezinte tendințele pe care le va lua noua perspectivă geopolitică, tehnologia având un impact tot mai pronunțat în viața noastră.

Pe 6 Mai, Mercur intră în Taur, din această poziție mesagerul zeilor până pe 21 Mai, când va intra în următorul semn, ne va aduce la îndemână mijloacele prin care să implementăm acele gânduri percepute din 5 Mai. Mercur va aduce în această ultimă lună de primăvară mai multă disciplină, cumpătare în viața noastră, responsabilitate, deschidere către noi oportunități financiare.

Venus, guvernatoarea iubirii, a frumosului, intră în Taur pe 15 Mai, oferind percepții noi asupra artei, mediului social, existând predispoziția de a se mai lansa încă o aplicație în mediul online care să-i captiveze pe internauți.

Statele se pot confrunta pe acest tranzit de 6 săptămâni cu probleme de natură etică ale minorităților amoroase, existând predispoziția de a ieși la suprafață unele scandaluri ce pot viza aceste orientări.

Înainte de a trece în semnul Gemeni pe 22 Mai, Soarele pe 19 Mai formează faza de Lună Plină pe axa Taur-Scorpion. Ascendentul momentului este plasat în Capricorn, fapt ce ne reamintește de necesitatea de a fi cât mai disciplinați cu mintea noastră, cu resursele noastre.

La nivel mondial, ideea de naționalism va escalada, ieșind la suprafață persoane noi, care vor milita pentru schimbare, pentru întoarcerea la vechile valori.

Lilith pe 3 Mai intră în Pești, în acest semn va sta în următoarele 9 luni, accentuând neliniștea sufletească, incertitudinea în clasa politică/religioasă, escaladarea unor conflicte între popoare etc. Multe persoane vor încerca să găsească răspunsuri la problemele care îi macină pe partea spirituală. De fapt, se caută o cauză a acestor nemulțumiri ce s-au instalat în sufletul omului în ultimii ani.

Practic, avem o lună ce ne provoacă simțurile, urmând să luăm decizii radicale, pripite dacă nu suntem atenți. Vom simți că ne aflăm într-o continuă stare de satisfacere, care cere de la o zi la alta un consum mai mare de energie, mâncare, afecțiune. În concluzie, după această lună fiecare persoană va ști unde va avea de lucrat (domeniu de viață: bani, sănătate, carieră, familie, iubire etc.) până în 2025.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.