Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna Iunie 2021 Pesti: este o luna plina de energie si reusite

Horoscop Iunie Pesti: nativii sunt indragostiti si isi fac planuri foarte serioase pentru atmosfera din cuplu si caminul conjugal

Un început de lună aproape minunat pentru nativii Pești! Marele Benefic, Jupiter a intrat în zodia lor și le dă posibilitatea unei expansiuni a personalității. Atenție inclusiv la kilograme în plus!

Previziuni luna Iunie pentru zodia Pești

11 Iunie, în data la care planeta Marte intră în zodia Leu, nativii au un mare avantaj dacă ne gândim la faptul că visarea și idealizarea sunt principalele vulnerabilități ale perioadei: începe un proces de gândire rațională și de analiză minuțioasă care poate separa „bobul de neghină”.

Bani și carieră pentru nativii Pești în Iunie

Nativii sunt joviali, plini de dorință, dar și de putința de a evolua în plan personal. Sunt empatici și pur și simplu simt că plutesc.

În data de 20 Iunie Jupiter intră în mers retrograd și crezul nativilor și cu filozofia lor de viața devin din nou una.

Nativii, care se bucurau de o personalitate plină de jovialitate și de energie intelectuală, se îngrijorează de un fel de stagnare, un fel de tendință de a recapitula. Și tocmai acest lucru se cere: ai stat destul tu cu tine ca să ieși acum în lume? Ai stat destul de vorbă cu Dumnezeu și i-ai ascultat părerile? Dacă nu, acum ai răgazul necesar, până prin Octombrie.

Dragoste și relații Pești în Iunie

O parte a nativilor găsesc că relația în care tocmai au intrat reprezintă idealul lor. Pentru că sunt atât de visători este bine să se roage, să își asculte intuiția (care îi poate înșela, deci atenție la ce e fals și ce este adevărat!). Știu că este dificil, dar este posibil.

Conjuncția Lună-Marte în Leu din data de 13 Iunie poate aduce în viața nativului fie insatisfacția găsirii unor grave hibe în relație, fie satisfacția că rezultatul analizei este unul pozitiv și relația este chiar mai bună decât gândeau. Există în acest aspect o tendință către extreme.

Și am ajuns la cel mai important aspect al lunii Iunie, și anume intrarea Soarelui în zodia Rac, solstițiul de vară care are loc în 21 Iunie. Se că nativii au atins un maxim în accesarea informațiilor ancestrale, în folosirea sevei care urcă prin rădăcinile lor.  

23 Iunie, odată cu intrarea planetei Mercur în mers direct (retrogradă din 29 Mai), nativii încep să comunice mai bine cu cei de acasă, cu părinții în special și în interiorul căminului începe un fel de mișcare de du-te-vino. Poate chiar unii dintre nativi se gândesc să își schimbe locuința.  

În data de 25 Iunie planeta Neptun intră în mers retrograd și până pe 1 Decembrie, când planeta își reaia mersul direct, cu două planete retrograde pe domeniul personalității, cu firea visătoate a nativilor, aceștia nu este exclus să se simtă puțin (sau puțin mai mult!) zăpăciți de cap. Chiar așa, nu exagerez.

Numai că această zăpăceală poate fi procesul prin care din tot amestecul se decantează, sau mai bine zis se separă ceea ce trebuie abandonat de ceea ce trebuie păstrat și cultivat.

Stare de sănătate luna Iunie pentru Pești

Din punct de vedere al sănătății, nativii acestei zodii au predispoziții către afecțiuni la sfârșitul lunii, exact în zilele de 26, 27, 28 în care astrologul ZODIACOOL recomandă atenție la membrele inferioare și a șoldurilor, simptomele putând anunța afecțiuni destul de serioase. În zilele de 12-13 Iunie atenție la simptome care apar în zona inimii.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Pești

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit