Horoscop luna Iunie 2019 Săgetător: noi începuturi pe plan sentimental

Horoscop Iunie Săgetător: Luna Nouă din data de 3 iunie 2019 aduce în viața multor Săgetători noi începuturi pe plan sentimental, partenerul va fi mult mai iubăreț

tandru, comunicativ cu voi, va dori să concepeți planuri de viitor, ceea ce o să vă încânte pe moment, mai mult decât atât, o să dați curs acestor oportunități prin propuneri ce vizează conceperea unui copil, mutarea în altă locuință, începerea unei afaceri la comun etc.

Între 4-27 Iunie, Mercur intră în Rac, activând din această poziție noi șanse de a face bani, de a revendica ce este al vostru fie prin proces, fie prin vorbă bună etc. Cert este că o să fiți puși pe fapte mari, ceea ce o să se simtă în cont la finele lunii. Vor fi Săgetători care vor relua unele colaborări cu instituțiile statului, persoane din străinătate etc. De pe urma acestor acțiuni o să vă vină noi idei de a investi banii în Iulie 2019.

Loading...

Profesional, șefii vă apreciază, posibil să apară o mărire de salariu între 21-25 Iunie, întrucât ați adus idei noi sau ați finalizat la timp un proiect. Este lesne de înțeles faptul că Săgetătorii ce activează pe cont propriu vor fi foarte bine aspectați astral, pentru aceștia oportunitățile ce apar între 3-17 Iunie sunt menite să vă schimbe perspectiva asupra banilor, poate pentru următorii 11-12 ani.

Faza de Lună Plină din 17 Iunie activează în relațiile de colaborare/asociere/iubire noi discuții tensionate despre responsabilități/bani. De astă dată, Săgetătorii nu vor mai tolera ca cei din jur să profite de ei, poate de aceea o să luați măsuri radicale, ce pot conduce în final, după 21 Iunie, la ruperea unor alianțe.

Dacă aveți bănuieli că partenerul ascunde ceva pe partea sentimentală, după 27 Iunie, când Mercur intră în Leu, o să aveți parte de confirmări, până atunci însă veți fi doar la stadiul de gelozie, irascibilitate, ceartă.

Dacă sunteți întru-un proces de divorț, între 9-22 Iunie sunt șanse mari să se rezolve această etapă dificilă din viața voastră.

Pe partea de sănătate se simte oboseala, stresul, poate chiar o dereglare hormonală de la lipsa somnului etc. Starea de instabilitate pe corpul fizic va fi mai pronunțată după 21 Iunie, când Soarele va intra în Rac, acolo unde se află Marte.

Astrologul ZODIACOOL recomandă să evitați, dacă nu este caz urgent, orice tip de intervenție chirurgicală între 9-27 Iunie, întrucât pot să apară complicații, infecții etc.

Împrumuturile nu sunt favorizate în partea a doua a lunii, excepție fac cazurile ce țin de familie, acei bani vă vor reveni în portofel la finele anului, mai sigur în Decembrie.

În concluzie, pentru Săgetători luna Iunie aduce multă iubire, dragoste, proiecte la comun alături de partener, important este să vă triați prioritățile, să nu mai spuneți ceea ce gândiți celor din jur, întrucât vă atrageți antipatii. Sufletește, pentru voi este cea mai bună perioadă din an pentru a vă manifesta afecțiunea.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia Taur în dragoste, ce femei preferă bărbatul Taur și comportament femeia Taur în dragoste
Capricornul în dragoste, bărbatul Capricorn în dragoste și femeia Capricorn în dragoste
Octogonul Bagua, principalul simbol de referință din Feng Shui, numit și Pa Kua, se traduce

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.