Horoscop luna Iunie 2019 Rac: persoane noi vă condimentează viața

Horoscop Iunie Rac: nativii Rac se pregătesc psihic în Iunie pentru luna ce va urma, întrucât veți avea parte de două eclipse pe 2 și 17 Iulie.

De aceea o să fiți mai atenți la tot ceea ce vă face plăcere, vă atrage, vă motivează, vă generează bani etc. Partea bună este că Marte, planeta acțiunii, se află în semnul vostru, oferindu-vă multă energie, entuziasm, dar și multe momente de frustrare generate de faptul că o parte dintre persoanele apropiate se pot întoarce împotriva voastră când veți avea nevoie de ajutorul lor.

Faza de Lună Nouă din 3 Iunie reactivează unele probleme de sănătate, starea de oboseală/melancolie, tristețe, întrucât vă simțiți extenuați fizic/psihic pentru unele scopuri ce nu vă aduc satisfacție. Posibil între 3-17 Iunie să întâlniți persoane ce au fost în trecut în aceeași stare ca a voastră, acestea vă vor încuraja să depășiți momentul.

Dacă lucrați la un proiect ce implică creativitate, inovație, inspirație, atunci tranzitele planetare până pe 21 Iunie, când Soarele intră în semnul vostru, vă sunt favorabile. Sunt avantajați Racii care petrec mult timp în singurătate.

Tranzitul lui Mercur între 4-27 Iunie prin semnul vostru vă ajută să vă exprimați mai eficient la locul de muncă, logica o să fie de partea voastră, ceea ce va fi un element bun, întrucât o să reușiți să spuneți ceea ce vă convine sau nu. Din 27 Iunie, se va muta mesagerul zeilor pe casa banilor, până pe 8 Iulie, când va retrograda.

Partea bună este că o să vă aducă idei noi de a face bani, o să legați noi relații profesionale, o să vă faceți remarcați, posibil veți înțelege cât de valoroși sunteți prin prisma rezultatelor ce vor fi obținute.

Astrologul ZODIACOOL recomandă să încercați să fiți atenți în legătură cu banii, retrogradarea lui Mercur poate să vă destabilizeze bugetul toată luna Iulie, de aceea măsurile de prevenție ar fi bine să fie luate de acum.

Faza de Lună plină din 17 Iunie activează casa muncii și a sănătății, de aceea o parte dintre Raci se vor confrunta cu reactivarea unor probleme ce țin de tranzit (colon, stomac, ficat), inimă. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, în jurul datei de 17 Iunie șansele de a semna un contract avantajos sunt mari, existând posibilitatea în ceea ce începeți să fiți avansați din Decembrie 2019.

Pe plan sentimental, se vor înregistra cele mai mari schimbări, Marte alături de Soare, din 21 Iunie, și de Mercur vă va oferi alte perspective asupra iubirii. O să realizați că în ultimele luni ați pus munca pe primul plan, neglijând partenerul/ copiii, care între timp și-au creat propriile modalități de a se simți bine.

Perioda analizată este guvernată de elemente karmice, ce pot genera schimbări bruște, de la o zi la alta, mai ales dacă locul vostru este în altă parte.

În viața Racilor singuri există predispoziția să apară persoane noi, fie prin intermediul locului de muncă, fie prin participarea la evenimente, activități creative, de relaxare. Vor beneficia de aceste tranzite avantajoase, menite să vă aducă dragostea în viața voastră și Racii care sunt implicați în relații de mult timp, care nu se simt împliniți.

În concluzie, luna Iunie aduce o mai bună viziune asupra iubirii, vă faceți planuri, cu privire la viitor, deciziile fiind luate luna viitoare. Cariera/banii vor cunoaște un progres, reușind astfel să puneți în practică ceea ce vă doreați de la începutul anului.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.