Horoscop luna Iunie 2019 Rac: persoane noi vă condimentează viața

Horoscop Iunie Rac: nativii Rac se pregătesc psihic în Iunie pentru luna ce va urma, întrucât veți avea parte de două eclipse pe 2 și 17 Iulie.

De aceea o să fiți mai atenți la tot ceea ce vă face plăcere, vă atrage, vă motivează, vă generează bani etc. Partea bună este că Marte, planeta acțiunii, se află în semnul vostru, oferindu-vă multă energie, entuziasm, dar și multe momente de frustrare generate de faptul că o parte dintre persoanele apropiate se pot întoarce împotriva voastră când veți avea nevoie de ajutorul lor.

Faza de Lună Nouă din 3 Iunie reactivează unele probleme de sănătate, starea de oboseală/melancolie, tristețe, întrucât vă simțiți extenuați fizic/psihic pentru unele scopuri ce nu vă aduc satisfacție. Posibil între 3-17 Iunie să întâlniți persoane ce au fost în trecut în aceeași stare ca a voastră, acestea vă vor încuraja să depășiți momentul.

Loading...

Dacă lucrați la un proiect ce implică creativitate, inovație, inspirație, atunci tranzitele planetare până pe 21 Iunie, când Soarele intră în semnul vostru, vă sunt favorabile. Sunt avantajați Racii care petrec mult timp în singurătate.

Tranzitul lui Mercur între 4-27 Iunie prin semnul vostru vă ajută să vă exprimați mai eficient la locul de muncă, logica o să fie de partea voastră, ceea ce va fi un element bun, întrucât o să reușiți să spuneți ceea ce vă convine sau nu. Din 27 Iunie, se va muta mesagerul zeilor pe casa banilor, până pe 8 Iulie, când va retrograda.

Partea bună este că o să vă aducă idei noi de a face bani, o să legați noi relații profesionale, o să vă faceți remarcați, posibil veți înțelege cât de valoroși sunteți prin prisma rezultatelor ce vor fi obținute.

Astrologul ZODIACOOL recomandă să încercați să fiți atenți în legătură cu banii, retrogradarea lui Mercur poate să vă destabilizeze bugetul toată luna Iulie, de aceea măsurile de prevenție ar fi bine să fie luate de acum.

Faza de Lună plină din 17 Iunie activează casa muncii și a sănătății, de aceea o parte dintre Raci se vor confrunta cu reactivarea unor probleme ce țin de tranzit (colon, stomac, ficat), inimă.  Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, în jurul datei de 17 Iunie șansele de a semna un contract avantajos sunt mari, existând posibilitatea în ceea ce începeți să fiți avansați din Decembrie 2019.

Pe plan sentimental, se vor înregistra cele mai mari schimbări, Marte alături de Soare, din 21 Iunie, și de Mercur vă va oferi alte perspective asupra iubirii. O să realizați că în ultimele luni ați pus munca pe primul plan, neglijând partenerul/ copiii, care între timp și-au creat propriile modalități de a se simți bine.

Perioda analizată este guvernată de elemente karmice, ce pot genera schimbări bruște, de la o zi la alta, mai ales dacă locul vostru este în altă parte.  

În viața Racilor singuri există predispoziția să apară persoane noi, fie prin intermediul locului de muncă, fie prin participarea la evenimente, activități creative, de relaxare. Vor beneficia de aceste tranzite avantajoase, menite să vă aducă dragostea în viața voastră și Racii care sunt implicați în relații de mult timp, care nu se simt împliniți.

În concluzie, luna Iunie aduce o mai bună viziune asupra iubirii, vă faceți planuri, cu privire la viitor, deciziile fiind luate luna viitoare. Cariera/banii vor cunoaște un progres, reușind astfel să puneți în practică ceea ce vă doreați de la începutul anului.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni pentru anul 2020 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Bivol: Steaua Sabia
Cum face dragoste un nativ Berbec. Cum seduci o femeie Berbec și cum se comportă barbatul Berbec

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.