Horoscop luna Iunie 2019 Berbec: momente favorabile pentru a întâlni marea dragoste

Horoscop luna Iunie 2019 Berbec: pentru nativii Berbec singuri tranzitele sunt favorabile pentru a întâlni persoana potrivită, cel mai probabil în locuri

inedite: evenimente, călătorii, serviciu etc. Întrucât Venus se va afla în Gemeni și va favoriza întâlnirile spontane, dragostea la prima vedere se poate dezvolta, cu ajutorul unei discuții, în ceva siropos, de vis.

În plus, veți avea replicile la voi, o să impresionați persoanele de sex opus. Mai mult decât atât, va exista posibilitatea ca la finele lunii, în aceste idile ce pot să apară între 3-4 Iunie și până în 23-24 Iunie, să se ajungă la ideea de a vă muta împreună.

Pentru cei care sunt implicați de mult timp într-o relație, Iunie 2019 este asemenea unui test ce va aduce multe confirmări, trecerea poate la un alt stadiu: oficializare, mutare în alt oraș/țară, conceperea unui copil, întrucât Marte, guvernatorul vostru, se află toată luna în casa căminului, familiei.

Dacă sunteți în situația în care locuiți cu părinții, între 9-12 Iunie vor fi unele probleme, totul va pleca de la bani, reproșuri, ceea ce va conduce la luarea deciziei, împreună cu partenerul, de a schimba locuința.

Avantajați sunt Berbecii care sunt în căutarea unui apartament, teren ce poate să vă asigure protecție pentru următorii 29-30 de ani.

Dacă veți avea de dezbătut o moștenire, atunci acestă lună va aduce multe surprize, atât din partea autorităților, întrucât va fi nevoie de tot felul de avize, acte pentru a realiza aceste demersuri, cât și din partea rudelor/fraților, care se pot opune acestor proceduri. Orice eveniment ce implică familia în partea a doua a lui Iunie are predispoziția de a vă enerva, fiecare are o proprie opinie asupra situației.

Călătoriile în cuplu sunt avantajate, de aceea un concediu până pe 8 Iunie se pare că este susținut de Univers, nu veți avea parte de peripeții. Mai mult decât atât, veți lega relații de prietenie în aceste deplasări.

Încercați să tratați cu diplomație orice propunere venită din exterior, mai ales după 21 Iunie, când Neptun de pe casa psihicului va intra în retrogradare, deoarece există riscul de a deveni violenți verbal, posibil să luați decizii pe moment care să se dovedească în timp că nu își au rostul.

Berbecii care doresc să își schimbe locul de muncă sunt avantajați, ei vor face o impresie bună, vor impresiona prin experiența pe care o dețin în domeniul de activitate, plus că vor ști acum cum să negocieze salariul, astfel încât să își asigure stabilitatea în următorii 2-3 ani.

Important este dacă doriți să vă înscrieți la cursuri de perfecționare, calificare, să alegeți cu inima (ceea ce vă place) nu după partea financiară, ascultați-vă intuiția.

Berbecii ce sunt de mult timp activi doar la un loc de muncă vor întâmpina unele probleme între 12-20 Iunie, opoziția între Marte-Saturn retrograd/ Pluton retrograd va fi extrem de greu de dus, întrucât nu mai tolerați ca ceilalți să își revendice munca pe care o prestați.

Șefii s-ar putea să nu vă țină partea, de aceea se va ajunge în final, în Iulie 2019, la luarea deciziei fie de a vă deschide ceva pe cont propriu, fie de a cerceta oferta din domeniu.

Pe partea socială se vede un restart, Berbecii nu vor mai dori să fie implicați în aceleași relații de colaborare care nu îi avantajează. Se pare că în această lună veți avea nevoie de ajutorul celor dragi, însă aceștia nu vor răspunde pe măsura așteptărilor.

Dacă aveți probleme cu legea, cel mai sigur din ultimii 2-3 ani, acestea se pot reactiva după 23-25 Iunie, de astă dată voi veți fi avantajați de moment.

În concluzie, luna Iunie aduce multe deplasări, semnări de contracte, reușite la examene, luarea de decizii radicale în ceea ce privește relația cu familia și prietenii, apropiere de copii/partener.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți mai atenți la ceea ce consumați, tranzitul intestinal este supus unor teste, de aceea excesele de orice natură pot genera neplăceri.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.