Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna Iulie 2021 Taur: este luna afirmarii sociale

Horoscop Iulie Taur: nativii au de ales intre profesie si viata de familie si gasesc modalitati sa le impace pe amandoua

Axa viziunii și a creativității este activată nativilor Taur în prima jumătate a lunii Iulie. Dilema este însă dacă nativii se vor orienta către o abordare mai largă, mai generală, sau se vor concentra de data aceasta pe afirmarea de sine.

Previziuni luna Iulie pentru zodia Taur

Ideal ar fi ca aceste două abordări să fie complementare și astrologul zodiacool.ro înclină să creadă că vor reuși acest lucru, chiar dacă îl au Uranus alături.

Bani și carieră pentru nativii Taur în Iulie

Cu toate acestea trebuie să acționeze cu prudență deoarece cuadratura Saturn-Uranus poate să le ceară să creeze cu toată deschiderea, dar pe o bază solidă. Aceia dintre nativi care încearcă să păcălească...nu se vor descurca.

În data de 22 Iulie Soarele intră în zodia Leu și nativii Taur au o grijă maternă pentru cei de acasă care se transformă în dorința de a se impune. Nativii Taur trebuie să se împartă între îndatoririle profesionale și casă.

Cu un Soare în casă, are energia necesară. Cu un Pluton pe domeniul profesiei, are toate șansele să își mobilizeze abilități pe care până acum le-a ținut ascunse.

Luna Plină în Vărsător cu Soarele în Leu din data de 24 Iulie îi face pe nativii Taur să vadă că afirmarea socială este foarte importantă acum, că au o mare șansă, deși este perioada vacanțelor și al timpului petrecut mai mult pe acasă și cu familia.

Dragoste și relații Taur în Iulie

În cea mai mare parte a lunii Soarele traversează domeniul casei, al familiei și nativii au o relație caldă și plină de lumină cu părinții și cu aceia cu care impart căminul. Și cu un Soare în Rac până pe data de 22 ale lunii Iulie, nativii devin extrem de sentimentali și de grijulii cu „ai lor”.

Luna Nouă în Rac din data de 10 Iulie le dă posibilitatea unui nou început, într-o nouă locație, într-o casă nouă, într-un nou sediu, o înnoire a locului său de bază. Și acela este locul de unde își iau acel combustibil de care au nevoie.

Deși au prieteni de nădejde, nativii simt o oarecare presiune din partea acestora. Nativii Taur încearcă să își impună personalitatea plină de originalitate și de dorință de extravaganțe și prietenii par brusc extrem de conservatori.

Venus și Marte sunt aceia care în astrologie reprezintă atracția, iubirea, relațiile. Și cum acest eveniment care are loc o dată la circa doi ani se petrece pentru nativii Taur în casa pasiunii, 14 Iulie poate reprezenta pentru aceștia începutul unui nou ciclu în relațiile romantice.

Este esențial însă ca nativii să facă deosebirea între iubire si amor. Sentimentul de eliberare de orice prejudecată, de orice bariere poate atrage de data aceasta nativii în tot felul de capcane sentimentale.  

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Taur

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit