Horoscop luna Iulie 2019 Gemeni: planurile financiare vor fi date peste cap

Horoscop Iulie Gemeni: după cum știm, nativii Gemeni sunt guvernați de Mercur, prin urmare retrogradarea acestei planete, între 8 Iulie-1 August 2019, vă va da

peste cap toate planurile financiare. În primă fază, mesagerul zeilor se va afla în Leu, în casa discuțiilor, din această poziție va aduce multe nemulțumiri legate de un act.

De asemenea, nemulțumirea poate proveni de la o deplasare, o conversație ce se poate efectua până pe 2 Iulie, urmând ca după stabilirea unor termeni, acești nativi să constate că realitatea este diferită.

Situațiile vor fi diverse, cert este că o să învățați să spuneți ceea ce vă nemulțumește, poate chiar o să acționați în instanță, pentru a vă face dreptate etc. De la începutul anului, tot am menționat în cazul vostru faptul că Universul vă vrea mai hotărâți, mai disciplinați, iar dacă nu s-a acționat din timp, atunci contextul actual va lua el decizii.

Nemulțumirea voastră cea mai mare vine din partea banilor, care sunt puțini, însă activitățile întreprinse pentru a-i dobândi vă ocupă tot timpul. De aceea starea de apogeu a acestei situații se va înregistra la Eclipsa din 17 Iulie 2019, atunci este riscul de a claca, de la stres/oboseală/nervi.

Evident, tot ce se descrie aici este la modul general, situațiile vor fi diferite de la caz la caz, însă peste tot va fi același tipar al nemulțumirilor venite din partea financiară/profesională.

Un alt element care vă va încerca starea de nervozitate va fi cuadratura Neptun retrograd-Jupiter retrogrd. Aspect aspect dorește de la voi să faceți o curățenie în lista de pieteni, care vă sunt alături doar pentru a-i ajuta. Posibil să conștientizați acest lucru prin faptul că la rândul vostru veți avea nevoie de suport moral pentru a depăși o situație limită și nimeni nu vă va asculta.

Toate aceste elemente descrise mai sus se vor face resimțite pe partea de sănătate, pot să apară depresii, probleme cu inima/ficatul/colonul, dureri ale oaselor, infecții în organism, tumori.

Dacă veți face analize pe Mercur retrograd, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să le repetați după 1 August 2019, întrucât ele pot aduce un diagnostic exagerat.

Vor fi și Gemeni extrem de bine aspectați din punct de vedere financiar, aici se încadrează cei care prestează servicii publicului sau dețin un talent, deoarece se fac remarcați.

Încercați pe cât posibil să nu dați bani cu împrumut între 17-25 August, riscul de a nu mai vedea acei bani este mare.
Certuri pot să apară cu frații de la o promisiune lansată de voi în Iunie, pe care nu o veți duce la bun sfârșit, din varii motive.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți atenți în primul rând la partea de sănătate, tot ce apare în această lună va fi depăsit, se va spulbera după August 2019.

Pe partea sentimentală se pare că este haos, partenerul face eforturi să vă înțeleagă mișcările, însă îi va fi greu, întrucât sunteți mai tot timpul la serviciu. Jupiter din casa căsătoriei, în aspectele pe care le formează, aduce riscul de a rupe relații, de a intra în tot felul de aventuri, care se pot finaliza după 12 August.

Dacă ați rupt relativ recent o relație, pe Mercur retrograd acea persoană se poate întoarce în viața voastră, însă după acest tranzit veți ajunge la aceleași probleme ce s-au manifestat în ceilalți ani.

Partea bună a acestui moment este că aduce posibilitate de determinare, focusare, dorință de schimbare, revelații, ieșire din zona de confort, începerea unui stil de viață sănătos. După 23 Iulie, o să încercați să petreceți mai mult timp alături de copii, familie, posibil chiar să planificați o plecare.

Gemenii singuri pot să intre în relații complicate, cel mai probabil prin prisma locului de muncă.

Zile favorabile
2 Iulie este o zi favorabilă pentru a face planuri financiare/semnări de contracte.
8 Iulie este o zi favorabilă pentru a lua o decizie pe plan sentimental

Zile nefavorabile
17 Iulie este o zi nefavorabilă pentru a începe un tratament
25 Iulie este o zi nefavorabilă pentru a împrumuta bani (certuri)

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.