Horoscop luna Iulie 2019 Gemeni: planurile financiare vor fi date peste cap

Horoscop Iulie Gemeni: după cum știm, nativii Gemeni sunt guvernați de Mercur, prin urmare retrogradarea acestei planete, între 8 Iulie-1 August 2019, vă va da

peste cap toate planurile financiare. În primă fază, mesagerul zeilor se va afla în Leu, în casa discuțiilor, din această poziție va aduce multe nemulțumiri legate de un act.

De asemenea, nemulțumirea poate proveni de la o deplasare, o conversație ce se poate efectua până pe 2 Iulie, urmând ca după stabilirea unor termeni, acești nativi să constate că realitatea este diferită. 

Situațiile vor fi diverse, cert este că o să învățați să spuneți ceea ce vă nemulțumește, poate chiar o să acționați în instanță, pentru a vă face dreptate etc. De la începutul anului, tot am menționat în cazul vostru faptul că Universul vă vrea mai hotărâți, mai disciplinați, iar dacă nu s-a acționat din timp, atunci contextul actual va lua el decizii.

Loading...

Nemulțumirea voastră cea mai mare vine din partea banilor, care sunt puțini, însă activitățile întreprinse pentru a-i dobândi vă ocupă tot timpul. De aceea starea de apogeu a acestei situații se va înregistra la Eclipsa din 17 Iulie 2019, atunci este riscul de a claca, de la stres/oboseală/nervi. 

Evident, tot ce se descrie aici este la modul general, situațiile vor fi diferite de la caz la caz, însă peste tot va fi același tipar al nemulțumirilor venite din partea financiară/profesională.  

Un alt element care vă va încerca starea de nervozitate va fi cuadratura Neptun retrograd-Jupiter retrogrd. Aspect aspect dorește de la voi să faceți o curățenie în lista de pieteni, care vă sunt alături doar pentru a-i ajuta. Posibil să conștientizați acest lucru prin faptul că la rândul vostru veți avea nevoie de suport moral pentru a depăși o situație limită și nimeni nu vă va asculta.

Toate aceste elemente descrise mai sus se vor face resimțite pe partea de sănătate, pot să apară depresii, probleme cu inima/ficatul/colonul, dureri ale oaselor, infecții în organism, tumori.  

Dacă veți face analize pe Mercur retrograd, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să le repetați după 1 August 2019, întrucât ele pot aduce un diagnostic exagerat.

Vor fi și Gemeni extrem de bine aspectați din punct de vedere financiar, aici se încadrează cei care prestează servicii publicului sau dețin un talent, deoarece se fac remarcați.

Încercați pe cât posibil să nu dați bani cu împrumut între 17-25 August, riscul de a nu mai vedea acei bani este mare.
Certuri pot să apară cu frații de la o promisiune lansată de voi în Iunie, pe care nu o veți duce la bun sfârșit, din varii motive.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți atenți în primul rând la partea de sănătate, tot ce apare în această lună va fi depăsit, se va spulbera după August 2019.

Pe partea sentimentală se pare că este haos, partenerul face eforturi să vă înțeleagă mișcările, însă îi va fi greu, întrucât sunteți mai tot timpul la serviciu. Jupiter din casa căsătoriei, în aspectele pe care le formează, aduce riscul de a rupe relații, de a intra în tot felul de aventuri, care se pot finaliza după 12 August.

Dacă ați rupt relativ recent o relație, pe Mercur retrograd acea persoană se poate întoarce în viața voastră, însă după acest tranzit veți ajunge la aceleași probleme ce s-au manifestat în ceilalți ani.

Partea bună a acestui moment este că aduce posibilitate de determinare, focusare, dorință de schimbare, revelații, ieșire din zona de confort, începerea unui stil de viață sănătos. După 23 Iulie, o să încercați să petreceți mai mult timp alături de copii, familie, posibil chiar să planificați o plecare.

Gemenii singuri pot să intre în relații complicate, cel mai probabil prin prisma locului de muncă.

Zile favorabile
2 Iulie este o zi favorabilă pentru a face planuri financiare/semnări de contracte.
8 Iulie este o zi favorabilă pentru a lua o decizie pe plan sentimental

Zile nefavorabile
17  Iulie este o zi nefavorabilă pentru a începe un tratament
25  Iulie este o zi nefavorabilă pentru a împrumuta bani (certuri)

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Scorpion este pasională și 90% din timpul unei zile Bărbatul Scorpion se gândește la
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate pentru care
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Șobolan pentru sănătate: La nivel fizic, este posibil

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.