Horoscop luna ianuarie 2020 Capricorn: sunteti plini de propria persoana

In luna ianuarie, este dificil de gestionat energia a cinci planete pe personalitatea nativilor, care fiecare in parte doreste sa-si impuna propriile conditii.

În cazul nativilor Capricorn, horoscopul lunii ianuarie este destul de complicat, ca să nu zic dificil, pentru că energiile care vin de la planete sunt multe, diferite, se amplifică și se condiționează una pe cealaltă și „bombardează” efectiv nativul din toate părțile.

Este vorba de Soare, Mercur, Jupiter, și Saturn în conjuncție cu Pluton. Toate aceste planete aduc deopotrivă multă energie nativului, dar poate un pic prea multă, astfel încât nativii au senzația de prea-plin, simt că explodează.

Toată arta, în astfel de situații, este abilitatea de a cheltui cu iscusință această energie. Să cheltuie energia, astfel încât să nu își epuizeze corpul fizic, să nu intre în colaps de atâta solicitare.

Bineînțeles că sună cumva curios, cu atâta energie totuși corpul să cedeze. Da, pentru că energiile sunt diferite, nativul simte nevoia să se împartă între diferite cerințe și este nevoie ca nativul să aibă atât de multă voință și știință, și rațiune, încât să poată controla vibrațiile a cinci planete.

Se poate intra inclusiv într-un colaps psihic, depresie, există predispoziția la accidente etc. dacă nativul nu poate controla aceste planete, ele devin mai puternice și domină, preiau controlul asupra vieții acestuia.

Astrologul ZODIACOOL și-a propus ca de fiecare dată să ofere soluții și o va face și acum!

Sunt necesare pentru început, lecții de răbdare și de autocontrol și e foarte greu să lămurești un nativ Capricorn în această perioadă că îi trebuie autocontrol când este atât de sigur pe el și are atâta personalitate. Și este foarte greu să îl convingă cineva, să deschidă calea spre o comunicare cu acest nativ, pentru că nu ascultă.

Egocentrismul poate deveni o problemă, inclusiv pentru cei din jur, mai ales că nativul tinde să fie extrem de autoritar.
Pentru nativ problema este că efectiv nu mai vede nimic decât propria voință, propria persoană și, fiind vorba de zodia Capricornului, o asumare  care depășește orice limită, o voință pe care vrea să și-o impună cu orice preț.

Astrologul ZODIACOOL reconandă, așa cum este de recomandat în aceste situații, ca mare parte din energia uriașă să fie orientată către parteneri. Spre interesele acestora, spre părerile acestora, spre a-i analiza, a analiza parteneriatul în sine.

Sau către clienții nativului, spre a-i satisfice cât mai corect posibil și la timp, dacă tot se exagerează cu calitățile nativului. Să se gândească la interesele clientului mai degrabă decât la ale sale și va vedea cum avantajele nu vor întârzia să apară.

Sau spre cei care prestează, contractual, un serviciu nativului: cum se descurcă, când e gata, cât a costat etc.
Nu mai vorbim de partenerul de viață! (viață grea cu nativii Capricorn în această perioadă!). Partenerul de viață poate fi, în această perioadă, un reper pentru nativ. Numai să înțeleagă acest lucru! (nativul!).

Casa parteneriatelor, partenerului de viață, respectiv căsnicia nativului, partenerului de afaceri, oricărui partener cu care el este într-o relație, să fie gândită ca o relație win-win, adică ambii trebuie să câștige!

Nativul Capricorn, având o voință de fier, chiar de diamant după mitologie, pot să se gândească la interesele clientului mai mult decât la al său personal, la interesul partenerului de viață mai mult decât la al lui personal, la  interesul beneficiarului lui mai mult decât la el personal să se gândească la interesul celui care la angajat mai mult decât la a lui personal.

Este o relație pe care trebuie să o pună în balanță cu ceea ce își dorește pentru el.

Dar atenție: nu la modul „lasă că știu eu mai bine ce îți trebuie ție! Lăsați partenerul să spună ce dorește. E greu, dar se poate!

Totodată, este nevoie de foarte multă abilitate din partea celor din jur ca să  explice nativului Capricorn toate lucrurile astea. La un moment dat, în cadrul uni contract commercial, de exemplu, pe nativ tinde să îl intereseze mai puțin beneficiul, profitul material, decât impunerea propriei voințe.

Pe de altă parte, există probleme de comunicare. Una iese din gura nativului și alta înțelege interlocutorul, una scrie într-un un mesaj și alta ajunge la destinatar, se rătăcește mesajul, uită atașamentul, greșește o virgulă etc.

Mai este un aspect care îi influențează pe nativ: acela al eliberării de acasă! Doresc să părăsească zona de confort și să se arunce un pic în viață. Nativul vrea să se elibereze inclusiv de cei de acasă, nu se mai vrea cocoloșit, nu mai dorește protecție, simte nevoia să își asume riscuri, să treacă peste bariere.

Astrologul ZODIACOOL dorește și insistă asupra acestor bariere, să nu caute să treacă cu atâta curaj peste normele legale că e bai mare!

Dacă este foarte tânăr, nativul dorește să își impună personalitatea în casa părinților și să se elibereze de orice fel de reguli care se impun acolo, de orice fel de ore de învățat, de ore de venit acasă, de ore de masă. Dacă este matur și locuiește deja cu cineva, de asemenea, dorește libertate.

Cere libertate, eliberează pe cel de vizavi de orice obligații, dar nu într-o manieră neplăcută. Sfatul astrologului ZODIACOOL etse acela de a vedea inclusiv interesele și de a asculta inclusiv ce are de spus colegul de apartament, concubinul, părinții și de a face în așa fel, încât să fie bine pentru toți.

Deci… Așezarea planetelor în luna ianuarie inspiră astrologul ZODIACOOL o rachetă care tocmai decolează. Este o cantitate uriașă de combustibil care o dată ce primește scânteia, propulsează racheta cu o forță uriașă.

Oricine are imaginea acelui jet de foc care parcă aruncă racheta spre cer. Dacă arde, carburantul este energie propulsoare, dacă nu arde, este povară! Energia pe care nativul Capricorn o are pe propria lui personalitate.

Poate constitui o povară sau un combustibil care să îl propulseze pe nativ departe. Trebuie prelucrat, combustibilul trebuie ars, in caz contrar poate deveni o povară. „Racheta” este propulsată către parteneri!

În conjuncție, toate aceste planete, cu Nodul Sud, cu karma, înseamnă că au din trecut foarte multă încărcătură pe care o pot folosi. Dacă își  folosesc trecutul este și mai bine. Este ceva ce nativul știe, ceva ce nu a fost folosit așa cum trebuie în trecutul îndepărtat sau mai puțin îndepărtat.

A fost un conducător dur, a fost excesiv de autoritar sau dimpotrivă, i s-a dat puterea și a fost prea slab. Este o chestiune de dozaj de putere care trebuie reglat acum.

În dragoste, nativul Capricorn, fie că este singur sau într-o relație, este atât de plin de propria-i persoană, încât cel de lângă el riscă să se simtă marginalizat. Nativul este acela care trebuie să dea asigurări, să facă un efort de voință să împace iubitul/iubita, asta ca să nu piardă.

Și mai ales să nu facă caz de autoritate. Să nu pretindă mai multă punctualitate decât este necesar. Pentru că, bineînțeles că și în dragoste încearcă să își impună punctul de vedere.

Recomandăm cu căldură muzica, arta, spectacole care să le facă acestor nativi plăcere, să își satisfacă fără să exagereze niște plăceri culinare etc. Și mai ales, să își impună dacă nu vine de la sine, armonia în relația cu ceilalți. Are destulă energie ca să facă ceva pentru care este nevoie de voință.

Capricornul se simte responsabil de tot, tot, tot ce este în jur. Are impresia că toată lumea este așezată pe umerii lui! Și acest lucru poate să îi afecteze starea de sănătate. În primul rând, genunchii sunt afectați de orgolii.

Mai poate să apară o problemă de natură genitală, dacă nu înțelege să vadă lucrurile mai la general, să nu se oprească totul la nivel personal. Tot acesta poate să îi afecteze pielea, la nivelul aspectului.

Este predispus la lovituri sau mici accidente în zona șoldurilor, poate chiar unii nativi Capricorn să sufere intervenții în această zonă, aceasta în cazul în care nu înțelege să evolueze și se încăpățînează să se creadă centrul Universului, să se considere perfect și în consecință să nu mai încapă niciun fel de progres.

Trebuie să evolueze indiferent cât de evoluat se crede sau chiar este. Până la perfecțiune mai e! Dar…

Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL, în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nativul nu este obligatoriu să contracteze aceste boli.

Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativul pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Zile bune

  • 1, 5, 9, 10, 14

Zile mai puțin bune

  • 2, 4, 6, 19

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Capricorn

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!