Horoscop luna decembrie 2019 Taur: beneficii in plan financiar

Foarte asemanatoare aspectele zodiei Taur cu aspectele pe care le-a vazut astrologul ZODIACOOL la Berbec.

Nativii Taur sunt tot la fel de aplecați către problemele de serviciu. Diferența ar fi persoana care îi ajută, un profesor, duhovnic, șef, o persoană jovială din cadrul zonei științifice a locului de muncă, de la care au tot ajutorul și la care se duc cu o idee inovatoare pe care aceștia o îmbrățișează.

Asta nu îi ajută neapărat într-o poziție ierarhică, ci pur și simplu îi ajută să evolueze în plan intelectual, să evolueze ca persoane.

Pe 20 decembrie, nativii pot să își expună acest lucru în fața șefilor, aceste probleme care au evoluat în mintea și intelectul lui le poate prezenta unui șef la locul de muncă.

Iată previziunile pentru anul 2020!

Click aici: Taur 2020

Obsesia pentru locul de muncă și problemele de serviciu nu este bună. Astrologul ZODIACOOL îi recoamndă acestei zodii momente de relaxare, acasă, în sânul familiei. Nu se poate muncă fără relaxare și la un moment dat, după 20 decembrie, toate aceste probleme devin obsesie pentru nativul Taur.

Acesta este destul de agresiv, arțâgos cu partenerul de viață, are o ceartă, o chestiune sau o inițiativă cu acesta. Inițiativa ar fi partea pozitivă a aspectului pentru că s-ar duce destul de sus în plan profesional.

Fie că acest partener nu este partenerul de viață, ci este un partener contractual pe care cumva parcă i-l aduce Dumnezeu în cale, fie partenerul de viață este și partener în cadrul unei companii, partener/coleg de serviciu sau au un parteneriat în cadrul unei firme/ societăți și acest lucru este foarte benefic pentru că buna lor înțelegere reflectă în bunul mers al companiei și al problemelor de serviciu.

Ar mai fi o zonă de relații intime foarte bune, de reînviere a unor relații intime care la un moment dat începuseră să se răcească și aceasta este datorată iubirii necondiționate care a relaxat nativul, l-a conectat la iubirea divină și pur și simplu aceste lucruri au rezolvat probleme intime care e posibil să îl fi presat o bună bucată de vreme.

Avem o Lună plină care se așează pe casa a II-a, a banilor. Este foarte posibil ca acești nativi să aibă niște bani de administrat în cadrul familiei, bani din care să aibă și ei un beneficiu.

Acești bani pot fi comuni, ai partenerilor de afaceri, pe care să îi aducă în cadrul alianței lor, a partenerului de viață, soțul/soția și care la un moment dat să producă alți bani și o plus valoare pe care să o aducă direct nativului nostru.

În orice caz, există niște tranzacții în partea de moștenire sau vin, într-o situație mai puțin fericită, partenerii de afaceri cu o contribuție destul de importantă și rezolvă problema.

Momentul de Lună nouă se așează pe casa a IX-a, a evoluției intelectuale. E posibil să se pună bazele unei ieșiri la niște cursuri, studii, să inițieze nativul pentru el o lectură sau să înceapă studiul unor civilizații străine, istoriei, religiei, studii filozofice, înalte, pe care nativul Taur să poată să le inițieze în jurul Crăciunului.

Acesta e posibil să se relaxeze, să stea acasă sau să vadă filme interesante, să urmărească spectacole interesante.

De asemenea, acesta poate să ia legătura cu persoane elevate cu care să se simtă foarte bine și cu care să aibă discuții foarte interesante sau să pună la cale o călătorie departe, tematică, să viziteze piramidele, o civilizație mai deosebită, călătorii care să îl înalțe pe nativ. Poate fi vorba de călătorii de plăcere sau de afaceri, dar afaceri destul de importante.

Din punct de vedere al sănătății, poate să fie o tusă care să îl supere pe nativul Taur și o să îl supere destul de mult de acum încolo.

Pe zona șoldurilor trebuie să evolueze tot timpul și să vină cu lucruri noi, să își dea drumul la originalitate, să aibă cu curajul să se exprime și atunci nu o să mai aibă zona șoldurilor expusă.

Mai este o zonă a genunchilor, în care nativul Taur trebuie să aibă tot timpul în vedere că la serviciu trebuie să își asume responsabilități, trebuie să îi placă ce face, să încerce să facă ce îi place și să fie capabil de o regenerare continuă și a cunoștințelor, dar și a atitudinii lui față de munca în sine.

În partea genitală, poate să existe accidente, o răceală sau inflamație, dacă nu are relații intime relaxate cu partenerul de viață.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Taur

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!