Transport gratuit peste 140 lei

Feng shui prosperitate

Reguli Feng shui pentru prosperitate aplicate pentru fiecare persoana sau membru de familie care vor sa faca mai multi bani

Reguli Feng shui pentru atragerea prosperitatatii

Feng shui-ul lucrează mereu în favoarea noastră și are efecte atunci când știm ce ne dorim și când acționăm, cu o atitudine relaxată.

1. Programează-te pentru bogăție

Fă-ți o listă cu dorințele tale materiale. Apoi găsește imaginile care ilustrează ceea ce-ți dorești, printează-le și lipește-le pe un board. Acceptă confortul dat de noua viață atunci când privești imaginile.

Dorește-ți ceva din tot sufetul și nu doar pentru că îl are și vecinul tău. Dă dovadă de perseverență și răbdare în dobândirea rezultatelor dorite.

2. Feng shui folosește metode simple, la îndemâna oricui

Metodele feng shui de captare a bogăției se bazează pe formule simple, menite să-ți indice locul potrivit și timpul potrivit când poți folosi un anumit spațiu pentru ceea ce vrei tu.

Îți recomandăm

De exemplu, îți spune ce încăpere să folosești, ce colț din acea încăpere să activezi sau nu. Îți dă indicații despre perioadele în care poți face investiții sau nu.

3. Energiile se mișcă și se transformă de la o perioada la alta

Dacă anul acesta ai bani, nu înseamnă că obligatoriu vei avea bani și anul viitor. Totul este să nu intri în panică și să știi că este normal să existe și perioade fără cantitatea de bani dorită, tocmai pentru a le aprecia mai mult valoarea.

Indicațiile de mai jos se bazează pe o metodă Feng Shui, care te ajută să identifici cu precizie locurile bune sau nefaste din locuință și să te acordezi cu schimbările energetice anuale, cu scopul de a atrage mai mulți bani și pentru a-ți construi o viață plină de progres.

Folosește o busolă și identifică în casa ta locațiile de mai jos. Anual trebuie să verifici:

  1. ușa principală de la casă
  2. dormitor, living, birou sau o încăpere pe care o folosești foarte des
  3. sectorul pe care îl ocupă Zodia ta și sectorul pe care îl ocupi în calitate de un anumit membru al familiei tale, cum ar fi tatăl, mama, fiul, fiica.

1. Ușa principală într-un sector favorabil

În fiecare sunt mai multe porți prin care energiile specifice banilor pot pătrunde în spațiile tale în care tranzitează stelele zburatoare anuale 1, 6 sau 8.

Dacă ușa ta principală este în sectoarele menționate, ai noroc de o curgere armonioasă a energiilor specifice banilor.

Verifică anual direcțiile ușii principale

Dacă ușa principală este orientată spre punctul cardinal guvernat de Tai Sui, ai nevoie de remediul Pi Yao așezat lângă ușă pentru a te feri de pierderi financiare.

Așază lângă ușă și o pereche de câini Fu sau o placă Tai Sui, iar deasupra ușii, o placă cu mantra Om Ah Hum pentru a purifica energiile.

Dacă ușa principală este orientată spre și cu spatele la cele Trei Ucideri, așază remediul Cei Trei Gardieni Cerești și o sabie cu monede lângă ușă pentru a te păzi de pierderea banilor.

Cuierul de lângă ușa principală

Dacă încă mai ai un cuier tip pom sau de perete, care expune hainele la vedere, e timpul să te mobilizezi și să-l înlocuiești cu un dulap.

Nu pune lângă ușa principală nicio oglindă care să reflecte ușa de intrare în casă, dacă nu vrei să dai toți banii afară din casă.

Intră în casă dintr-o direcție favorabilă ție, pentru prosperitate

Îți poți calcula foarte ușor numărul Kua, care îți dă indicații despre direcțiile tale favorabile si nefaste. Învață să folosești direcția ta de Succes, direcția ta supremă și cea a dezvoltării personale.

Folosind aceaste direcții când intri într-un spațiu ori când stai la un birou, vei activa fluxul banilor. În plus, te poți folosi de ele și în timpul somnului, orientând patul pe aceste direcții. Astfel, îți vei mări șansele de bogăție.

2. Fă ca banii să intre în casa ta

Întotdeauna în feng shui trebuie să spui lucrurilor pe nume. Astfel, lasă energiile să se moduleze pe aspirația ta de a câștiga mai mulți bani.

Așază lângă ușa principală un tablou sau un sticker de perete cu un stol de păsări ce zboară ca și cum ar intra în casă.

Folosește lângă ușă simboluri pentru bogăție: mai multe corăbii foarte frumos lucrate, orientate cu vârful spre interiorul spațiului, dragoni, elefanți, o icoană argintată cu Sporul casei, un tablou cu o casă de lux, un tablou cu pești Koi, o broască cu trei picioare, cu gura orientată spre spațiu.

Păstrează curățenia și ordinea la intrarea în casă. Poți folosi botoșei din pvc pentru încălțăminte pentru a menține spațiul de lângă ușă foarte curat.

Magazin feng shui

Magazinul cu produse feng shui pentru casa de la zodiacool.ro oferta descrieri detaliate de utilizare a amuletelor si statuetelor, cu instrumente de calcul unice in Romania pentru amplasarea sau purtarea talismanelor cu scopul de a potenta prosperitatea.

Protejează-te de energiile nefaste!

În fiecare an anumite sectoare ale casei sunt tranzitate de energii nefaste. Nu este indicat să stai cu fața la energia numită Tai Sui și cu spatele la cele Trei Ucideri pentru a nu suferi o pierdere masivă de bani.

Aplică acest sfat la birou și acasă, respectiv, nu sta cu spătarul scaunului și nu-ți orienta patul cu tăblia spre aceste direcții, chiar dacă în alți ani ele îți sunt direcții favorabile, calculate cu calcul numărul Kua.

3. Cum identifici sectoarele zodiei sau a membrului de familie

 

Sector N NE E SE S SV V NV
Zodia Sobolan Tigru
Bivol
Iepure Dragon
Sarpe
Cal Maimuta
Capra/Oaie
Cocos Caine
Mistret/Porc
Membru fiul mijlociu fiu mic
barbatii tineri
fiul mare fiica mare
femeia în vârstă
fiica mjlocie
femeia de vârstă medie
mama, sotia
bunica
fiica mica tata, sotul
bunicul

Observa zodia și sectorul, apoi calculeaza steaua zburatoare anuala pentru sectorul zodiei tale.

Dacă ești nativ în zodiile chinezești tranzitate de steaua zburatoare 2 de boli si accidente nu înseamnă că nu vei acumula bani în acel an, doar că vei avea cash-flow-ul mai scăzut, banii vor veni într-un ritm mai lent și nu pe măsura eforturilor depuse. Nu vei face avere, dar nici nu vei muri de foame. Este un an în care poți pune bazele unei afaceri cu câștiguri viitoare.

In functie de statutul in familie, identifici Sectorul și steaua care guverneaza sectorul. De exemplu, in 2017 mamele, fiica mijlocie si fiica mică au întâmpinat obstacole în obținerea banilor.

Dacă sectoarele zodiei și statutului sunt guvernate de stele zburatoare favorabile, atunci te poți lansa cu forță maximă în afaceri și acțiuni ce-ți pot aduce câștiguri financiare în acel an. Dar nu te lăsa pe o ureche, nu gândi că totul ți se cuvine și nu lăsa lenea să te împiedice să-ți împlinești visul financiar. Adopta un comportament adecvat, focalizeaza-te pe scopul propus și fa acte de caritate.

Activează sectoarele favorabile pentru prosperitate

Identifică sectoarele tranzitate de stelele zburatoare favorabile din biroul sau camera ta de zi și alege Obiecte feng shui pentru a spori prosperitatea in casa ta.

Dormitorul

Alege-ți cu înțelepciune locul de dormit în anul curent. Nu este deloc în favoarea buzunarului tău să dormi într-o încăpere situată în sectoarele guvernate de energii ale stelelor zburătoare 2, 5, 7 ale casei.

Mută-ți dormitorul în altă cameră, dacă acest lucru este posibil, astfel te vei feri de furturi, boli și ghinioane. Cel mai bine ar fi să dormi într-o încăpere situată în sectoarele tranzitate de stelele 1, 4, 6, 8.

Plasează sub pat, în dreptul capului, un Vas al Prosperității. Așază sub saltea bancnote.

Biroul

Te-ai atașat de încăperea în care ai biroul de lucru? Află mai întâi în ce sector se află ea și, dacă este cazul, alege altă încăpere. Te poți bucura de succes financiar în anul tranzitat de steaua 8 dacă ai biroul într-o încăpere situată pe sectorul guvernat de aceasta dintr-un spațiu. Sectorul cu steaua 8 in gasesti anual in stele zburatoare anuale.

Baia și atragerea banilor

Dacă ai baia pe sectorul de SE, banii se vor acumula mai greu și cu mai multă muncă.

Dacă ai baia sau bucătăria pe sectorul de NV și ești lider, te afli într-o situație gravă, care necesită remedieri imediate dacă nu vrei să pierzi bani, reputația sau oportunitățile de job ori în afaceri. Un remediu ar fi să pui o oglindă peste ușa băii, în exteriorul acesteia. Remediul se poate aplica numai dacă baia nu este direct în fața ușii principale a spațiului.

Dacă baia este în fața ușii principale, pune peste ușa de la baie o draperie sau o jaluzea. Ține mereu ușa de la baie închisă și capacul tras peste WC.

Nu pune tablia patului la peretele cu baia.

Remediază stelele nefaste

Nu poți face bani până nu te protejezi de ghinioane. Plasează remedii pentru boli, ghinion si pierderi financiare, lipsa incasari, furturi.

Nu ține casa de marcat, seiful sau banii casei în sectorul tranzitat de steaua de furturi 7 pentru a nu suferi pierderi.

Atenție la ce spui sau gândești

Pentru o reușită sigură în planul financiar, păstrează-ți o atitudine mentală pozitivă, menține focalizarea pe scop și fă-ți planuri foarte clare. Țintește cât mai sus, deoarece aceeași cantitate de energie o poți consuma pe un scop minor sau pe unul grandios.

Feng Shui
Feng Shui Casa
Calculator Feng Shui
Calcul numar KUA pentru directii personale ...
Calcul numar KUA pentru directii personale
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste ...
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei ...
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor ...
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam ...
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali ...
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali
URMARITI-NE
© Copyright 2016 - 2023 Zodiacool SRL • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii
Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficului. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.