Ofertă produse  cadou
Ofertă produse  cadou
Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Slăbește sănătos cu ajutorul mirodeniilor din bucătărie. Cum trebuie consumată corect salvia

Slăbește sănătos cu ajutorul mirodeniilor din bucătărie. Cum trebuie consumată corect salvia

Salvia (Salvia officinalis) este o plantă extrem de aromată, cu frunze și flori comestibile gri - verzui care pot varia de la albastru și violet la

alb sau roz prăfuit, folosită deopotrivă ca aliment și medicament. Această mirodenie este o sursă excelentă de vitamina A, vitamina K, vitamina B6, acid folic, magneziu, calciu, fier, vitamina C, vitamina E și tiamină. Ca și condiment, salvia suportă bine căldura, astfel că nu trebuie adăugată doar la final, ca în cazul altor ierburi aromate.

Din cauza aromei intense, aceasta este cunoscută mai degrabă ca și condiment pentru carne, însă, poate fi folosită cu succes și la aromatizarea legumelor.

Face echipa bună cu carnea de peşte, rață, porc și pui, și dă o aromă deosebită mâncărurilor cu vinete, mazăre, roșii, preparatelor cu mere, brânzeturi, fasole, ravioli, umpluturi. Se combină foarte bine cu condimente precum oregano, cimbru, pătrunjel, rozmarin, usturoi, ceapă, dafin.

Viziteaza magazinul online