Aplica

Cum afli ziua în care să începi cura de slăbire pentru a avea eficiență maximă

Cum afli ziua în care să începi cura de slăbire pentru a avea eficiență maximă

Calculator de date calendaristice, prin metoda chineză, pentru începere diete cu rezultate maxime. Astrologia ne ajută să alegem cu precizie ziua cea mai bună

pentru a începe cura de slăbire.

DE INTERES: Combinații alimentare zilnice pentru o digestie bună

Ideal ar fi să ne menținem greutatea corporală dorită într-un mod natural, fără să ne înfometăm.

Compatibilitate zodii

Totuși indiferent de cât și ce mănâncă, unele persoane sunt pur și simplu predispuse la îngrășare, datorită excesului de elemente foc și pământ, prezente în coloanele destinului în anumite perioade din viață.

Din punct de vedere astrologic, o cură de slăbire rapidă și eficientă ar trebui să includă condimente, ardei iute, ghimbir, deoarece acestea sunt asociate cu elementul metal, care scade surplusul de element pământ.

Pentru a scăpa de excesul de foc, este necesar ca pe durata curei de slăbire să se consume cât mai multă apă, dar nu în timpul, înaintea sau imediat după masă, pentru a preveni balonarea.

Când își propun să scape repede de surplusul de greutate, chinezii calculează data la care se începe cura de slăbire pentru rezultate evidente. Într-adevăr, ziua în care începem cura trebuie să fie într-o perioadă cu lună în scădere, dar nu este suficient.

Mult mai important este să alegem o zi care beneficiază de aspecte astrale favorabile îndepărtării unui surplus de greutate. Deoarece aceste calcule sunt complexe, ZODIACOOL vă pune la dispoziție un instrument care să vă ajute în alegerea zilei.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!