Cum afli ziua în care să începi cura de slăbire pentru a avea eficiență maximă

09.NOIEMBRIE.2017
Cum afli ziua în care să începi cura de slăbire pentru a avea eficiență maximă

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Calculator de date calendaristice, prin metoda chineză, pentru începere diete cu rezultate maxime. Astrologia ne ajută să alegem cu precizie ziua cea mai bună

pentru a începe cura de slăbire.

DE INTERES: Combinații alimentare zilnice pentru o digestie bună

Ideal ar fi să ne menținem greutatea corporală dorită într-un mod natural, fără să ne înfometăm.

Totuși indiferent de cât și ce mănâncă, unele persoane sunt pur și simplu predispuse la îngrășare, datorită excesului de elemente foc și pământ, prezente în coloanele destinului în anumite perioade din viață.

Din punct de vedere astrologic, o cură de slăbire rapidă și eficientă ar trebui să includă condimente, ardei iute, ghimbir, deoarece acestea sunt asociate cu elementul metal, care scade surplusul de element pământ.

Loading...

Pentru a scăpa de excesul de foc, este necesar ca pe durata curei de slăbire să se consume cât mai multă apă, dar nu în timpul, înaintea sau imediat după masă, pentru a preveni balonarea.

Când își propun să scape repede de surplusul de greutate, chinezii calculează data la care se începe cura de slăbire pentru rezultate evidente. Într-adevăr, ziua în care începem cura trebuie să fie într-o perioadă cu lună în scădere, dar nu este suficient.

Mult mai important este să alegem o zi care beneficiază de aspecte astrale favorabile îndepărtării unui surplus de greutate. Deoarece aceste calcule sunt complexe, ZODIACOOL vă pune la dispoziție un instrument care să vă ajute în alegerea zilei.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

#caseta1#
Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

#caseta2#

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

#caseta3#
#caseta4#

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

#caseta5#
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

#caseta6#
#caseta7#
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

#caseta8#
#caseta9#
#caseta10#
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.