Ofertă produse  cadou
Ofertă produse  cadou
Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Nu poți dormi sau nu te odihnești? Consumă aceste alimente pentru un somn de calitate

Nu poți dormi sau nu te odihnești? Consumă aceste alimente pentru un somn de calitate

Atunci când nopțile cu somn de proastă calitate se repetă, putem ajunge să avem grave probleme de sănătate. Insomnia este groaznică! Înțelege asta oricine

a avut cel puțin o noapte în care nu a putut adormi sau deși a dormit, s-a trezit mai obosit decât la începutul nopții. Atunci când nopțile cu somn de proastă calitate se repetă, putem ajunge să avem grave probleme de sănătate din cauza oboselii, ca să nu mai spunem de randamentul scăzut la serviciu și deteriorarea relațiilor sociale. De cele mai multe ori, insomnia este cauzată de carența de melatonină.

Carența de melatonină este un hormon secretat de glanda pineală cu rolul de a regla ritmul cardiac. Această tulburare de somn poate fi ameliorată și chiar tratată fără medicamente, ci doar cu fructe, legume și plante medicinale.

Alimente bogate în fibre, cum ar fi lămâia sau năutul – studiile au arătat că persoanele care au consumat alimente de acest tip înainte de somn au adormit mai repede decât cele care au consumat alimente bogate în grăsimi saturate și zahăr.

Viziteaza magazinul online