HEPATITA C, dușmanul crunt al ficatului. Cauze spirituale

28.IANUARIE.2019
Sănătate și Nutriție AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: mercola.com
Dureri frecvente de stomac, pierderea poftei de mâncare, oboseală, greaţă, insomnia pot trăda instalarea hepatitei C. Hepatita C este o boală infecţioasă a

ficatului, cauzată de infecţia cu virusul hepatic C și afectează organismul pe termen lung. Acesta nu se instalează în corp decât atunci când mediul intern o permite, și aici ne referim atât la slăbiciune fizică, cât și la gânduri, emoții negative. Virusul hepatic C se transmite prin sânge, cel mai adesea în urma unei transfuzii, intervenții chirurgicale sau stomatologice.

Hepatita C este o afecţiune care afectează întreg organismul, cel mai adesea simptomele sale sunt o stare de oboseală cronică, pielea capătă o tentă gălbuie, lipsa poftei de mâncare, greţuri, febră, urină închisă la culoare, insomnie, dureri abdominale.

Loading...

Ficatul mai este numit și "uzina vie a corpului", deoarece este organul care curăţă sângele de toxine şi astfel contribuie la menținerea homeostazei.

Pe de altă parte, ficatul este și locul din corp comparat în medicina tradițională chineză (MTC) cu elementul lemn, care dacă este dizarmonic, generează stări intense de furie, mânie, ură, invidie, agresivitate, adică o explozie de emoții negative.

Hepatita are legătură cu modul în care persoana se raportează la cei din jur, felul cum relaționează și cum reacționeză la diferiți stimuli verbali sau non-verbali.

Factorul principal care permite instalarea virusului hepatitic C în corp este impresia că persoana se află într-o situaţie dificilă, în care se simte vunerabilă și suferă pentru că nu vrea să-și păteze imaginea publică.

Astfel, apare tendința ca persoana să acumuleze frustrări (vrea să pară ceea ce nu este și, din păcate, nici nu reușește), care la un moment dat se transformă în mânie reprimată, regrete, resentimente, ranchiună, ură față de propria persoană și față de cei din jur, sentimentul insuportabil de vină. După cum se poate vedea, în acest stadiu persoana poate fi comparată în mod metaforic cu o bombă cu ceas, care abia așteaptă să răbufnească.

Ideal ar fi ca atunci când suntem supărați să ne eliberăm de emoțiile negative, adică să vorbim deschis despre ceea ce nu ne convine, însă în realitate, de cele mai multe ori lucrurile nu se petrec așa. De aceea, stările interioare negative se amplifică până ajung să slăbească organismul, mai exact în cazul emoțiilor negative de mai sus, să slăbească rezistența ficatului. Iar dacă ficatul este slăbit, favorizează instalarea virusului hepatic.

Pentru a scăpa de aceste emoții negative, putem lucra cu subconștientul, gândind în fiecare zi că acceptăm să ne odihnim la timp, să ne eliberăm de trecut, de prejudecăți și de furia pe care de cele mai multe ori o întreținem.

Treptat, putem începe să gândim că este firesc să trăim viața cu bucurie, că totul în viață se întâmplă cu scopul de a evolua într-un mod armonios.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  1
VOT
865
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Perioada lui 8
La intervale de 20 de ani, calitatea stelelor se schimbă și din pozitive pot deveni negative.
Cei 24 de Munți în Feng Shui
Spațiul este o formă infinită de existență a materiei, are trei dimensiuni (lungimea,
Steaua Zburătoare 7
Steaua zburătoare 7, numită steaua furturilor, aduce un flux de energie negativă, care

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

DESCOPERĂ
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.