Aplica

Diete eficiente - Iată ce trebuie să iei în considerare după grupa sanguină (4)

Diete eficiente - Iată ce trebuie să iei în considerare după grupa sanguină (4)

Corpul deține secretele pentru a ne menține sănătatea și arăta fabulos! Studiile arătă că una dintre cele mai eficiente diete este cea potrivită grupei de sânge

Descoper-o pe a ta!

Dieta în funcție de grupa de sânge

Dieta potrivită grupei sanguine a fost descoperită și conturată de doctorul naturist Peter D'Adamo, care a ajuns la concluzia că unele alimente pot provoca sau agrava diverse afecțiuni. A pornit de a împărțirea grupelor în funcție de perioada în care au apărut. Astfel, cercetătorii au demonstrat că grupa 0 este cea mai veche („tipul vânătorului”).

Grupa A a apărut odată cu primii cultivatori („tipul agricultorului”), grupa B s-a dezvoltat odată cu migrația spre nord („tipul echilibrat”), iar grupa AB este cea mai nouă și combinația dintre celelalte grupe („tipul modern”).

Feng Shui

Astăzi vorbim despre persoanele cu grupa sanguină AB 4, ce conține atât antigene A (care mențin aciditatea gastrică scăzută), cât și antigene B (perfecte pentru consumul de carne). Cu toate acestea, carnea ar trebui consumată în cantități limitate.

Dieta acestor persoane este o combinație între cele adecvate grupelor sanguine A2 și B3. Ar fi bine să evite cofeina și alcoolul, iar o atenție sporită este necesară în perioadele de stres extrem. Cele mai bune alimente sunt produsele lactate (mai ales cele fermentate), fructele de mare, mazărea, fasolea, tofu, peștele (mai ales, somon, ton sau sardine) și legumele proaspete. Pe de altă parte, consumul de nuci și semințe trebuie redus.

În ceea ce privește sportul, acesta ar trebui să ocupe un loc important în viața persoanelor cu grupa sanguină AB 4, deoarece le ajută să își mențină echilibrul emoțional și să reducă efectele stresului. Ar putea opta pentru yoga, ciclism sau tai chi.

Trăiește-ți viața sănătos!

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!