Transport gratuit peste 120 lei
Aplica

Când să facem plajă, ce cremă să alegem şi cum să avem un bronz perfect

Când să facem plajă, ce cremă să alegem şi cum să avem un bronz perfect

Soarele distruge pielea dacă stăm la plajă prea mult sau la ore nepotrivite. Loțiune pentru bronzare rapidă. Una dintre plăcerile verii este să facem plajă,

însă trebuie să cunoaștem câteva reguli care ne vor ajuta să ne bronzăm uniform, fără a ne afecta sănătatea.

Să ne expunem corpul îmbrăcat sumar la soare este esențial pentru ca acesta să sintetizeze vitamina D, necesară fortificării sistemului imunitar. Pentru aceasta ar trebui să stăm la plajă dimineața până în ora 10:00 și după-amiază după ora 18:00. Femeile, din pricina ciclului menstrual, pierd o cantitate mare de vitamină D, și ar trebui să ia în considerare că soarele le este cel mai bun aliat în menținerea stării de sănătate.

Best seller

Majoritatea femeilor însă nu fac plajă de dragul sănătății, ci pentru a obține acea piele arămie, care în mod inexplicabil le amplifică charmul.

DE INTERES: 10 lucruri pe care trebuie să le faci în viață

Pentru ca bronzul să fie uniform, este esențial să aplicăm crema pe toată suprafața pielii care este expusă la soare, nu doar pe umeri, burtă și pe nas. Crema trebuie aplicată înainte de a îmbrăca un costum de baie. De asemenea, în timp ce facem plajă trebuie să ne expunem corpul pe toate părțile în mod egal și să nu adormim.

Iți recomandăm

Pe piața produselor cosmetice există o gamă variată de creme care ne protejează pielea de arsurile solare, însă pentru ca organismul să sintetizeze vitamina D și a ne bronza mai bine, ar trebui să folosim creme cu factor de protecție cât mai mic, 30 SPF în cazul celor cu piele albă și 15-20 SPF pentru pielea mai creolă. De aceea, nu este recomandat să stăm la soare între orele 10:00-18:00, când crește riscul de cancer de piele, riscul de arsuri solare și este favorizată apariția ridurilor.

Loțiune de corp pentru bronzare rapidă

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

Vom obține un bronz perfect dacă vom aplica pe piele o loțiune bronzantă naturală care se face din 250 ml ulei de măsline și 50 ml suc de lămâie. Amestecul obținut se depozitează într-o sticlă de culoare închisă, se păstrează la temperatura camerei. A se agita înainte de utilizare. Excesul de pe piele se îndepărtează cu un prosop de hârtie sau cu apă călduță.

Viziteaza magazinul online