Numerologie VIP: Simona Halep, voință și perseverență

Numerologie VIP: Simona Halep, voință și perseverență

Succesele profesionale pot fi descrise pe scurt prin analiza matricei numerologice și a cifrei destinului. În numerologie, acestea se pot calcula adunând toate

cifrele din ziua, luna și anul nașterii.

DE INTERES: Calcul cifra destinului

Simona Halep este o jucătoare profesionistă de tenis din România, aflată în prezent pe locul 1 mondial.

Simona Halep este un baseliner excelent, folosindu-se de o foarte bună deplasare ca să deschidă terenul pentru a da winner, fiind un smart agresive stil. Execută reverul cu ambele maini. Lovitura sa preferată este reverul în lung de linie.

Simona are cifra destinului 2, ceea ce îi influențează stilul de joc. Nu este întâmplător faptul că ea preferă un stil defensiv de joc de tip Wozniacki. Vibrația numelui Simona este 8, cifră care o susține să obțină ceea ce dorește atât pe terenul de tenis, cât și în viață.

Ceea ce ne atrage atenția în matricea sa numerologică este vectorul creativității 7-8-9, care este foarte bine aspectat: 77-8-999. Acest vector ne arată că Simona își pune ideile și talentele în aplicare cu multă responsabilitate. Este posibil ca pe terenul de joc să aibă dese momente în care parcă ar vedea viitorul, poate anticipa mișcările adversarei de joc, ceea ce este un mare avantaj.

Patru apariții ale cifrei 1 în matricea numerologică o fac pe Simona să manifeste o voință puternică și să apeleze la metode de antrenament foarte dure, stricte. Energia psihică pe care o emite Simona în timpul meciurilor este uneori aproape hipnotizantă, s-ar putea spune că ea câștigă meciurile prin forța minții, mai mult decât prin forța fizică. Disciplina și o mare putere de concentrare sunt atuurile Simonei în obținerea titlului mondial.

matrice-numerologica-simona-halep

Simona Halep este o jucătoare profesionistă de tenis din România, aflată în prezent pe locul 1 mondial.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!