Numerologie VIP: curajul și puterea lui Smiley, atuuri ce-l ajută să aibă succes

Numerologie VIP: curajul și puterea lui Smiley, atuuri ce-l ajută să aibă succes

O scurtă descriere a succeselor profesionale rezultată din analiza cifrei destinului și matricei numerologice. În numerologie, cifra destinului se calculează

prin adunarea cifrelor din ziua, luna și anul nașterii.

DE INTERES: Calcul cifra destinului

Smiley, antrenor în cadrul emisiunii Vocea României, are cifra destinului 1 și vibrația 11.

Cifra destinului 1 face din Smiley un lider ambițios, concentrat pe carieră, dornic să aibă succes. Ideile creative, mintea de afacerist și puterea de a merge mai departe îi aduc reușite financiare.

Smiley evită să fie criticat și mereu este preocupat să-și păstreze o bună reputație. Cu greu se declară mulțumit de un anumit rezultat și poate că din această cauză, nu va ajunge să fie pe deplin fericit, nici măcar în dragoste.

Andrei Tiberiu Maria și-a ales numele de scenă Smiley, care are vibrația 11 și vine să-i întărească tot ce-i oferă cifra destinului 1, în plus, îl face mai altruist, carismatic și chiar genial.

O singură apariție a cifrei 2 în matricea numerologică îl face pe Smiley să fie mai retras și mai puțin preocupat de petrecerile mondene, pentru că simte că nu are energie de consumat.

Smiley mereu caută să-și descopere și să-și cultive abilitățile, dar ceea ce-l fac atât de popular sunt combinațiile 3333 - carismă și 777 - talent artistic din matricea numerologică:

Smiley, antrenor în cadrul emisiunii Vocea României, are cifra destinului 1 și vibrația 11.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!