Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Numerologie data nasterii: fa cadoul potrivit in functie de Cifra Destinului

Numerologie data nasterii: fa cadoul potrivit in functie de Cifra Destinului

A oferi cadoul potrivit e o provocare! Dacă te afli printre pesoanele cărora le este greu să aleagă, inspiră-te din ceea ce spun numerele despre persoana respectivă.

Vibrația energiei din ziua nașterii ne influențează toată viața, Cifra Destinului spunând multe despre personalitatea, obiceiurile și preferințele noastre.

Dacă vrei să faci cadoul perfect ajutându-te de numerologie, primul pas este să afli care este Cifra Destinului persoanei respective. Poți afla Cifra destinului folosind Calculatorul ZODIACOOL. Apoi, citește ce spune aceasta despre cadoul potrivit.

Cifra destinului

Cifra Destinului 1: alege obiecte vestimentare de firmă, un stilou de lux, bijuterii cu rubine, un ceas, o statuetă, trandafiri roșii. Regula de bază este să fie de calitate.

Numerologie

Cifra Destinului 2: o cină în oraș, bomboane de ciocolată, muzică romantică, o carte de dragoste, bijuterii cu perle sau crini. Cadoul trebuie să implice latura emoțională.

Cifra Destinului 3: invitații la concertul trupei preferate (cel mai probabil, rock), abonament la sala de sport sau de dans, bijuterii cu agate sau topaz. Regula de bază este optimismul.

Cifra Destinului 4: obiecte care ajută organizarea (agende, calendare etc.) ori pentru grădinărit, cărți sau abonamente la reviste din care poate învăța lucruri practice, bijuterii cu smarald sau jad, flori de nu-mă-uita. Adoră tot ce le amintește de mediul înconjurător sau care sunt practice.

Cifra Destinului 5: o călătorie în străinătate unde nu a mai fost, bijuterii cu safire sau tucoaz, obiecte pentru călătorii, orhidee. Regula este să fie o surpriză.

Cifra Destinului 6: invitație la film romantic, obiecte de artă, decorațiuni, parfum, un abonament la SPA, bijuterii cu safire sau un bughet de liliac ori narcise. Cel mai frumos cadou ar fi în schimb să le organizați petrecerea de ziua lor.

Cifra Destinului 7: o enciclopedie, o carte rară, invitație la muzeu sau la un spectacol de balet, operă ori teatru, bijuterii cu ametist, iriși. Adoră orice cadou care are legătură cu descoperirea a ceva nou sau cu arta.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Cifra Destinului 8: abonamente la reviste financiare, cârți din care să învețe cum să investească sau să facă bani, bijuterii sau ceasuri de lux, un taboul autentic, panseluțe sau amarilis. Simplificând, apreciază calitatea, nu cantitatea.

Cifra Destinului 9: ceva legat de astrologie, mobilier vechi, muzică jazz, seturi de aromaterapie sau lucruri hand made. Apreciază fiecare lucrușor care are o poveste în spate.

Specialistul ZODIACOOL speră că v-a fost de ajutor și vă urează spor la găsit cadoul perfect!

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit