Numerologie și erotism – vezi ce preferințe are în pat partenerul tău

11.IULIE.2019
Numerologie și erotism – vezi ce preferințe are în pat partenerul tău

Categorie: Numerologie Autor: Maria Poinescu ZODIACOOL Foto:pxhere.com

Obiceiurile erotice pot fi dezvăluite de data nașterii. Descoperă-i Cifra Destinului și află ce spune aceasta despre comportamentul său în pat.

Cifra Destinului o poți afla cu ajutorul Calculatorului ZODIACOOL.

Bărbații cu Cifra Destinului 1, 4 sau 8 au abilități de lider, le place competiția, dar pot fi și egoiști, uneori. În pat, sunt printre cei mai buni amanți, pentru că le place să fie cei mai buni și fac totul pentru plăcerea femeii.

Dacă partenera nu este total satisfăcută, consideră că este doar vina lor și primul impuls este să renunțe la relație. Cu mult tact și răbdare, pot fi făcuți să înțeleagă faptul că uneori lucrurile nu sunt perfecte în pat și că astfel de momente nu sunt un capăt de țară.

Loading...

Bărbații cu Cifra Destinului 2, 6 sau 9 sunt romantici incurabili, sufletiști, fideli și mereu în căutarea armoniei și a relațiilor de lungă durată. Foarte rar ajung în pat dacă nu există și sentimente. Însă asta nu înseamnă că nu sunt inventivi în pat și amatori de jocuri erotice.

Nu ar refuza nicio fantezie a femeii iubite, oricât de perversă ar fi dorința ei. Îmbină perfect romantismul cu pasiunea și partidele sălbatice. Au nevoie de aceeași atitudine și de la partenera de viață, pentru a se simți împlinit amoros. Au un libido extrem de bine dezvoltat și consideră că erotismul esențial într-o relație.

Bărbații cu Cifra Destinului 3 sau 5 sunt openmind, curioși, aventurieri, libertini și buni comunicatori. Nu sunt genul de persoane care să viseze la relații de lungă durată, pentru că adoră schimbările și provocările. Trec ușor de la partidele romantice la cele demne de starurile porno, de la senzualitate la jocuri erotice perverse.

Pot rămâne fideli doar dacă au găsit femeia cameleon, care să aibă o gamă variată de plăceri erotice și care să îi surprindă mereu în pat. Altfel, înșeală nu pentru că nu și-ar iubi partenera, ci doar pentru că are nevoie de experiențe din cele mai diverse.

Bărbații cu Cifra Destinului 7 sunt inteligenți, profunzi și foarte curioși, dornici să descopere și să încerce mereu ceva nou. Sunt mereu la punct cu toate inovațiile, indiferent de domeniu, așa că bineînțeles că nu lipsește nici cel erotic.

Cu siguranță, cunosc foarte bine anatomia feminină și toate punctele sensibile sau mișcările care o duc pe culmile extazului și nu ezită să pună în practică ce a învățat. Chiar dacă pune accentul pe plăcerea femeii, nu uită de a lor, fiind preocupat să nu rămână niciodată nesatisfăcut.

Specialistul în numerologie ZODIACOOL vă îndeamnă să vă descoperiți în fiecare zi pe voi, dar și pe partenerii de viață!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Rac este o romantică, este adepta clasicului. Bărbatul Rac este poate cel mai atent și
Horoscop sănătate Capricorn: Jupiter întreg anul 2019 veghează starea de sănătate, ceea ce nu
Feng Shui este o știință la care apelează din ce în ce mai mulți români, reușind să

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.