Transport gratuit peste 140 lei

Numerologie și amor– vezi ce preferințe are în pat partenerul tău

Numerologie și amor– vezi ce preferințe are în pat partenerul tău

Obiceiurile amoroase pot fi dezvăluite de data nașterii. Descoperă-i Cifra Destinului și află ce spune aceasta despre comportamentul său în pat.

Cifra Destinului o poți afla cu ajutorul Calculatorului ZODIACOOL.

Bărbații cu Cifra Destinului 1, 4 sau 8 au abilități de lider, le place competiția, dar pot fi și egoiști, uneori. În pat, sunt printre cei mai buni amanți, pentru că le place să fie cei mai buni și fac totul pentru plăcerea femeii.

Dacă partenera nu este total satisfăcută, consideră că este doar vina lor și primul impuls este să renunțe la relație. Cu mult tact și răbdare, pot fi făcuți să înțeleagă faptul că uneori lucrurile nu sunt perfecte în pat și că astfel de momente nu sunt un capăt de țară.

Best seller

Bărbații cu Cifra Destinului 2, 6 sau 9 sunt romantici incurabili, sufletiști, fideli și mereu în căutarea armoniei și a relațiilor de lungă durată. Foarte rar ajung în pat dacă nu există și sentimente. Însă asta nu înseamnă că nu sunt inventivi în pat și amatori de jocuri pasionale.

Nu ar refuza nicio fantezie a femeii iubite, oricât de perversă ar fi dorința ei. Îmbină perfect romantismul cu pasiunea și partidele sălbatice. Au nevoie de aceeași atitudine și de la partenera de viață, pentru a se simți împlinit amoros. Au un libido extrem de bine dezvoltat și consideră că amorul este esențial într-o relație.

Îți recomandăm

Bărbații cu Cifra Destinului 3 sau 5 sunt openmind, curioși, aventurieri, libertini și buni comunicatori. Nu sunt genul de persoane care să viseze la relații de lungă durată, pentru că adoră schimbările și provocările. Trec ușor de la partidele romantice la cele demne de starurile porno, de la senzualitate la jocuri perverse.

Pot rămâne fideli doar dacă au găsit femeia cameleon, care să aibă o gamă variată de plăceri și care să îi surprindă mereu în pat. Altfel, înșeală nu pentru că nu și-ar iubi partenera, ci doar pentru că are nevoie de experiențe din cele mai diverse.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

Bărbații cu Cifra Destinului 7 sunt inteligenți, profunzi și foarte curioși, dornici să descopere și să încerce mereu ceva nou. Sunt mereu la punct cu toate inovațiile, indiferent de domeniu, așa că bineînțeles că nu lipsește nici cel pasional.

Cu siguranță, cunosc foarte bine anatomia feminină și toate punctele sensibile sau mișcările care o duc pe culmile extazului și nu ezită să pună în practică ce a învățat. Chiar dacă pune accentul pe plăcerea femeii, nu uită de a lor, fiind preocupat să nu rămână niciodată nesatisfăcut.

Specialistul în numerologie ZODIACOOL vă îndeamnă să vă descoperiți în fiecare zi pe voi, dar și pe partenerii de viață!

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online
URMARITI-NE
Aboneaza-te la noutati!
Abonare newsletter
© Copyright 2016 - 2022 Zodiacool SRL • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii