Transport gratuit peste 140 lei

Numărul de telefon mobil îți aduce noroc? Vezi semnificația numărului

Numărul de telefon mobil îți aduce noroc? Vezi semnificația numărului

Este posibil ca numărul de telefon să ne aducă noroc sau ghinion? Majoritatea apelurilor primite au vești bune?. Cu toții purtăm telefonul mobil zi de zi și

stabilim contacte cu alte persoane, pentru a socializa și a ne împrieteni, pentru întâlniri de afaceri sau orice altă formă de conversație. De cele mai multe ori așteptăm să primim vești bune și să atragem persoane cu ajutorul cărora să reușim și să nu întâmpinăm obstacole în realizarea planurilor propuse.

În România, sunt stabilite 10 cifre pentru orice număr de telefon mobil și, conform numerologiei, vibrația acestuia are o semnificație. Este posibil ca numărul personal de telefon mobil să ne aducă noroc sau ghinion? Majoritatea apelurilor primite au fost cu vești bune? Ați observat că norocul se schimbă odată cu schimbarea numărului de telefon?

Best seller

În numerologie, există 9 niveluri de vibrație corelate cu cifre de la 1 la 9 și numerologii susțin că numerele sunt sacre, întrucât fiecare cifră are o energie specifică și o semnificație în funcție de domeniul cu care interacționează. Numerele influențează caracterul individului, prin cifra destinului, și îi marchează evenimentele din viață.

Conform cu numerologia, pentru ca numărul de telefon să fie norocos, acesta ar trebui să aibă aceeași cifră, aceeași vibrație, cu cifra destinului sau cu cifra de vibrație interioară.

Îți recomandăm

DE INTERES: Calcul cifra destinului

Vibrația numărului de telefon se calculează prin adunarea tuturor cifrelor care îl compun și reducerea sumei la o singură cifră. Vibrația numărului de telefon 0749123456 se calculează: 0+7+4+9+1+2+3+4+5+6= 45, 4+5=9, deci are vibrația 9 și se potrivește celor cu cifra destinului 9, sau celor care au vibrația interioară 9 (născuți în zilele cu multiplu de 9, adică 9, 18 și 27).

Semnificația cifrelor de la 0 la 9 și pentru cine se potrivesc:

Cifra 0 - creație, divinitate
Cifra 1 - voință, masculinitate; excelent pentru oameni de afaceri
Cifra 2 - emotivitate, feminitate; se potrivește terapeuților
Cifra 3 - inteligență, senzualitate; bun pentru artiști
Cifra 4 - stabilitate, fertilitate; pentru familiști
Cifra 5 - intuiție, infidelitate; se potrivește exploratorilor
Cifra 6 - iubire, simțul familiei; bun pentru romantici
Cifra 7 - talent, credință; ideal pentru profesori, filosofi
Cifra 8 - bani, simțul datoriei; se potrivește celor care vor succes în carieră și afaceri
Cifra 9 - spiritualitate, dezvoltare personală; bun pentru medici, psihologi.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

Este important ca numărul de telefon să conțină cifre ce sunt corelate cu domenii de interes. În relația de dragoste, pentru armonie și echilibru ar fi bine ca cifra 6 să apară în componența numărului de telefon.

Important este de știut că numărul de telefon poate să compenseze lipsa unei cifre care nu apare în matricea numerologică a unui individ. Astfel, dacă din matricea personală lipsește cifra 4, a sănătății, numărul de telefon ar fi bine să conțină această cifră.

Introdu numărul de telefon în calcul șir caractere și afli rapid cifra unui număr de telefon.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online
URMARITI-NE
Aboneaza-te la noutati!
Abonare newsletter
© Copyright 2016 - 2022 Zodiacool SRL • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii