Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Numerologie și rocile norocului – cele 5 pietre care atrag dragostea

Numerologie și rocile norocului – cele 5 pietre care atrag dragostea

Pietrele prețioase și semiprețioase nu sunt doar un accesoriu la modă, ci și aducătoare de energie pozitivă. Află care sunt cele care atrag iubirea în viața ta!

1. Cuarțul roz este considerată piatra iubirii pure și se oferă de obicei la aniversare a 2 ani de la căsătorie. Atrage prietenia adevărată, fidelitatea și dragostea. În plus, este piatra norocoasă a persoanelor care s-au născut în lunile Ianuarie sau Octombrie, cât și a celor aflate sub influenţa cifrei 7.

2. Ametistul violet aduce stabilitate, dragoste, protecție, pace, rezistență, prietenie, pace și sporește farmecul personal. Deseori, se oferă la 6, 12 sau 14 ani de la căsătorie sau de la naștere, fiind în același timp indicat pentru persoanele sub influenţa cifrelor 3, 4 sau 8 ori născute în lunile Ianuarie, Februarie, Decembrie.

3. Rodonitul sau turcoazul roz are un rol protector în cazul traumelor amoroase. Este indicat pentru cei aflați sub influența cifrei 9, dar și pentru muzicieni, pe care îi ajută să își dezvolte talentele vocale și să atragă admirația publicului.

Numerologie

4. Rubinul sporește încrederea, dragostea, sensibilitatea și curajul. Se oferă la 15 sau 40 de ani de la căsătorie ori naștere. Este indicat persoanelor aflate sub influența cifrei 3, născute în zilele de marți sau miercuri ori în lunile Iulie sau Decembrie.

5. Malahitul îmbunătățește sfera relațională, scade neîncrederea, sporește siguranța și apără de blesteme. Se oferă la împlinirea a 13 ani de la naștere sau căsătorie și este benefic pentru persoanele influenţate de cifra 9 sau născute în luna Mai.

Folosește energia acestor pietre, chiar dacă nu te-ai născut în zilele sub influenţa cifrelor amintite, deoarece în cazul lor efectele sunt mai intense, dar asta nu înseamnă că în cazul celorlalți ele lipsesc!

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit