Numere care fascinează, numere care sperie ::: ZODIACOOL

12.MAI.2018
Numerologie AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: astrogle.com
Viaţa noastră gravitează în jurul cifrelor, însă nu ar trebui să ne bazăm convingerile pe superstiții. Numerele fascinează până și cele mai luminate

minți, începând de la semnificația numerelor în biblie, considerate numere magice (7,12), până la semnificatia numerelor care se repetă (22, 11:11 etc). Traiul modern este imposibil în absența numerelor, totul se cifrează, pin-urile de la carduri, telefoane etc.

Pe de altă parte, apar și persoane care sunt convinse că un anumit număr le poate schimba destinul sau le poartă ghinion, ba mai mult, unele ajung să se sperie când văd anumite combinații de numere, precum 666.

Există oameni în lume care cred în numere fatale 13, 4 etc. De exemplu, în America, Malaezia, numărul pentru etajul 13 este înlocuit cu 14.
Să nu uităm de celebra zi de 13, pe care mulți o evită pentru a semna contracte, căsătorie și alte evenimente importante.

Loading...

Chinezii au o superstiție referitoare la cifra 4, care în limba chineză sună la fel cu “moarte”. De aceea, în China apartamentele de la etajul 4 se vând la prețul cel mai mic de pe piață. Acest lucru chiar a fost speculat de investitorii din alte țări, care au cumpărat proprietăți pentru închiriere situate la etajul 4.

Numerologii consideră că fiecare număr are o energie proprie, care are atât carcteristici pozitive, cât și negative. Depinde de fiecare dintre noi cât de abili suntem în a exploata puterea numerelor.

DE INTERES: Semnificația cifrelor de la 1 la 9 din matricea numerologică

Unii se sperie când văd numărul 666, despre care se zice că este „numărul fiarei” sau al necuratului. Chiar dacă în perioada inchiziției clericii au încercat să inducă o teroare colectivă față de acest număr, acum când avem acces la o informație, ar trebui să ne bazăm convingerile pe date concrete, studii. Conform cu numerologia, 666 amplifică energia apei, un element care amplifică imaginația creatoare, intuiția, sporește rezonanța cu banii, aduce echilibru între corp și minte.

Există și un film de acțiune numit "Numere fatale", în care este exagerat acest subiect, ce aduce omenirea față în față cu cele mai terifiante previziuni despre viitorul planetei.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,5  2
VOTURI
3612
4.50
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Teoria celor cinci elemente Feng Shui. Cicluri 5 elemente. Foc și apă
Wu Xing este teoria celor 5 elemente Feng Shui. Numite și 5 faze de dezvoltare ale energiei, cele
Zodia CAPRA. FEMEIA Capra, Dragoste. Horoscop chinezesc.
Are un farmec aparte de a se răni singură, lucru care surprinde pe toată lumea
Zodiac chinezesc 2019, horoscop chinezesc 2019 SARPE pentru sănătate
Previziuni pentru nativii din zodia Șarpe din zodiac chinezesc 2019 pentru sănătate: În anul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.