Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Numere care fascinează, numere care sperie ::: ZODIACOOL

Numere care fascinează, numere care sperie ::: ZODIACOOL

Viaţa noastră gravitează în jurul cifrelor, însă nu ar trebui să ne bazăm convingerile pe superstiții. Numerele fascinează până și cele mai luminate

minți, începând de la semnificația numerelor în biblie, considerate numere magice (7,12), până la semnificatia numerelor care se repetă (22, 11:11 etc). Traiul modern este imposibil în absența numerelor, totul se cifrează, pin-urile de la carduri, telefoane etc.

Pe de altă parte, apar și persoane care sunt convinse că un anumit număr le poate schimba destinul sau le poartă ghinion, ba mai mult, unele ajung să se sperie când văd anumite combinații de numere, precum 666.

Există oameni în lume care cred în numere fatale 13, 4 etc. De exemplu, în America, Malaezia, numărul pentru etajul 13 este înlocuit cu 14.
Să nu uităm de celebra zi de 13, pe care mulți o evită pentru a semna contracte, căsătorie și alte evenimente importante.

Numerologie

Chinezii au o superstiție referitoare la cifra 4, care în limba chineză sună la fel cu “moarte”. De aceea, în China apartamentele de la etajul 4 se vând la prețul cel mai mic de pe piață. Acest lucru chiar a fost speculat de investitorii din alte țări, care au cumpărat proprietăți pentru închiriere situate la etajul 4.

Numerologii consideră că fiecare număr are o energie proprie, care are atât carcteristici pozitive, cât și negative. Depinde de fiecare dintre noi cât de abili suntem în a exploata puterea numerelor.

DE INTERES: Semnificația cifrelor de la 1 la 9 din matricea numerologică

Unii se sperie când văd numărul 666, despre care se zice că este „numărul fiarei” sau al necuratului. Chiar dacă în perioada inchiziției clericii au încercat să inducă o teroare colectivă față de acest număr, acum când avem acces la o informație, ar trebui să ne bazăm convingerile pe date concrete, studii. Conform cu numerologia, 666 amplifică energia apei, un element care amplifică imaginația creatoare, intuiția, sporește rezonanța cu banii, aduce echilibru între corp și minte.

Există și un film de acțiune numit "Numere fatale", în care este exagerat acest subiect, ce aduce omenirea față în față cu cele mai terifiante previziuni despre viitorul planetei.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit