Luna în care te-ai născut îți dezvăluie personalitatea

03.APRILIE.2019
Luna în care te-ai născut îți dezvăluie personalitatea

Categorie: Numerologie Autor: Maria Poinescu ZODIACOOL Foto:pexels.com

Din punct de vedere numerologic, personalitatea noastră poate fi dezvăluită în funcție de luna în care ne-am născut. Descoperă-ți principalele trăsături

după această metodă!. A venit momentul să vorbim despre persoanele născute în lunile Aprilie, Mai și Iunie. Cei născuți în Aprilie sunt influențați de numărul 4, persoane încăpățânate și impulsive pe de o parte și deschise emoțional, inteligente și cu o creativitate specială, pe de altă parte. În ochii celorlalți, par a fi născute sub semnul succesului, pentru că reușesc orice, fără a depune foarte mare efort

Carisma lor îi face să aibă mulți prieteni. În ceea ce privește capitolul dragoste, au parte de relații extrem de pasionale toată viața.

Loading...

Persoanele născute în luna Mai, aflată sub energia cifrei 5, sunt foarte talentate, reușind să facă o adevărată carieră din aceste daruri pentru că se exprimă perfect prin acestea. Adoră să fie înconjurate de oameni, să fie în centrul atenției, ceea ce reușesc, deoarece au o energie magnetică, o bună dispoziție molipsitoare și sunt conștiente de farmecul lor interior și exterior.

De asemenea, au o voință puternică de a duce la împlinire tot ce își doresc și pur și simplu refuză să renunțe când dau de greu. Pun accentul pe relația cu cei dragi.

Persoanele născute în Iunie, lună influențată de cifra 6, sunt sensibile și romantice incurabile. Senzualitatea lor atrage de la prima vedere, ca o vrajă. Iubesc din tot sufletul și au nevoie să fie iubite, dar și să se simtă protejate în relații stabile. Își pot face prieteni cu ușurință și inspiră respect de la prima întâlnire. Au nevoie de momentele lor de singurătate, eventual petrecute în natură.

„Puterea de a fi tu însuţi într-o lume care încearcă în permanenţă să te schimbe este una dintre cele mai mari realizări din viaţa ta” - Ralph Waldo Emerson

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Tot ce trebuie să știi despre Leu în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Leu, femeia Leu în
Previziuni pentru nativii din zodia Șobolan din zodiacul chinezesc: în 2019 dragostea este în
Previziuni 2019 pentru dragoste și relații, zodia Șarpe din zodiac chinezesc: Prin urmare, ar fi

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.