Transport gratuit peste 170 lei

Ce telefon să alegi, IPhone, Samsung, Huawei ::: ZODIACOOL

Ce telefon să alegi, IPhone, Samsung, Huawei ::: ZODIACOOL

Fie că este vorba de un telefon premium sau nu, află cum te influențează numele brandului în viața de zi cu zi. Cu toții ne dorim cele mai bune telefoane

mobile, care să aibă funcții și performanțe de top, însă înainte de a alege unul, ar fi bine să aflăm câteva secrete pe care le ascund numele mărcilor, din punct de vedere numerologic. Cunoaștem deja multe detalii despre cele mai importante gadgeturi, dar care sunt vedetele?

Producătorii de vârf IPhone, Samsung, Huawei nu au ajuns întâmplător în fruntea clasamentelor și nu și-au ales un nume la întâmplare. În numerologie, fiecare nume are o anumită vibrație, prin care poate să influențeze viața utilizatorilor.

DE INTERES: Calcul numerologic al unui șir de caractere

Numerologie

Vibrația mărcii telefonului se calculează prin adunarea tuturor cifrelor corespunzătoare literelor care îl compun și reducerea sumei la o singură cifră.

Vibrația numelui IPhone: 9+7+8+6+5+5=40, 4+0=4. În mod surprinzător, IPhone, Samsung, Huawei au aceeași vibrație, a cifrei 4, de ce au ales producătorii aceste nume?

Cifra de vibrație 4 caracterizează branduri conduse de oameni cu simț practic, bine organizați, atenți la detalii. Există un secret în spatele numelor cu vibrația 4, au o energie care ne face să dorim să le cumpărăm, cu scopul de a ne îmbunătăți viața. Cert este că cifra 4 de vibrație se potrivește pentru branduri care nu riscă să-și piardă reputația, de aceea în spatele fiecărui produs depun o muncă titanică, pentru a ne oferi ceva de calitate.

Deși au aceeași cifră de vibrație, ceea ce face diferența între aceste mărci sunt literele pe care le conțin în nume.

Numele Iphone se remarcă prin dubla 55, dată de literele N și E, care atrage succes financiar. Literele H și O cresc rezonanța cu banii. De aceea, cei care aleg un IPhone au șanse mari de a progresa pe plan financiar și pot considera acest telefon o investiție bună. Într-o situație similară suntem cu numele Huawei, care are energie bună prin dubla 55, dată de literele W și E.

Pe de altă parte, numele Samsung beneficiază de dubla 11, prin literele S și A, care sporește succesul mărcii, o face să iasă mereu în față cu un produs inedit care cucerește piața. Acest brand poate fi ales de oamenii care vor cu orice preț să iasă în evidență, să aibă succes în carieră, să conducă un grup de oameni.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021
Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit