Ce telefon să alegi, IPhone, Samsung, Huawei ::: ZODIACOOL

08.MAI.2018
Ce telefon să alegi, IPhone, Samsung, Huawei ::: ZODIACOOL
Numerologie AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: youtube.com
Fie că este vorba de un telefon premium sau nu, află cum te influențează numele brandului în viața de zi cu zi. Cu toții ne dorim cele mai bune telefoane

mobile, care să aibă funcții și performanțe de top, însă înainte de a alege unul, ar fi bine să aflăm câteva secrete pe care le ascund numele mărcilor, din punct de vedere numerologic. Cunoaștem deja multe detalii despre cele mai importante gadgeturi, dar care sunt vedetele?

Producătorii de vârf IPhone, Samsung, Huawei nu au ajuns întâmplător în fruntea clasamentelor și nu și-au ales un nume la întâmplare. În numerologie, fiecare nume are o anumită vibrație, prin care poate să influențeze viața utilizatorilor.

Loading...

DE INTERES: Calcul numerologic al unui șir de caractere

Vibrația mărcii telefonului se calculează prin adunarea tuturor cifrelor corespunzătoare literelor care îl compun și reducerea sumei la o singură cifră.

Vibrația numelui IPhone: 9+7+8+6+5+5=40, 4+0=4. În mod surprinzător, IPhone, Samsung, Huawei au aceeași vibrație, a cifrei 4, de ce au ales producătorii aceste nume?

Cifra de vibrație 4 caracterizează branduri conduse de oameni cu simț practic, bine organizați, atenți la detalii. Există un secret în spatele numelor cu vibrația 4, au o energie care ne face să dorim să le cumpărăm, cu scopul de a ne îmbunătăți viața. Cert este că cifra 4 de vibrație se potrivește pentru branduri care nu riscă să-și piardă reputația, de aceea în spatele fiecărui produs depun o muncă titanică, pentru a ne oferi ceva de calitate.

Deși au aceeași cifră de vibrație, ceea ce face diferența între aceste mărci sunt literele pe care le conțin în nume.

Numele Iphone se remarcă prin dubla 55, dată de literele N și E, care atrage succes financiar. Literele H și O cresc rezonanța cu banii. De aceea, cei care aleg un IPhone au șanse mari de a progresa pe plan financiar și pot considera acest telefon o investiție bună. Într-o situație similară suntem cu numele Huawei, care are energie bună prin dubla 55, dată de literele W și E.

Pe de altă parte, numele Samsung beneficiază de dubla 11, prin literele S și A, care sporește succesul mărcii, o face să iasă mereu în față cu un produs inedit care cucerește piața. Acest brand poate fi ales de oamenii care vor cu orice preț să iasă în evidență, să aibă succes în carieră, să conducă un grup de oameni.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  2
VOTURI
2523
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni pentru nativii din zodia Șarpe din zodiac chinezesc 2019 pentru sănătate: În anul
Horoscop Capricorn 2019, evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Capricorn! 2019 va
O persoană conservatoare și destul de încăpățânată, deoarece are încredere în sine

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.