Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Află care sunt bolile la care ești predispus în funcție de ziua nașterii

Află care sunt bolile la care ești predispus în funcție de ziua nașterii

Cu toții știm că numerele joacă un rol important în viața noastră, prin energia pe care o emană sau pe care o atrag. Ziua nașterii (sau cifra vibrației

interioare) ne poate arăta care sunt punctele slabe pe care le avem la capitolul sănătate. Dacă ziua nașterii este formată din două cifre, acestea se adună până ajung la una singură. De exemplu, dacă ziua nașterii este 29, atunci cifra vibrației interioare va fi 2 ( 2 + 9 = 11, 1+1 = 2). După ce s-a făcut acest calcul de numerologie, vom afla semnificația pe care o au cele 9 cifre ale vibrației interioare:

Persoanele cu cifra 1 trebuie să aibă grijă la afecțiunile neurologice și la cele psihice, din cauza stresului, dezechilibrelor și frustrărilor pe care le trăiesc la cote maxime.

Persoanele cu cifra 2 ar putea avea probleme din cauza deshidratării sau a afecțiunilor generate de circulația sanguină.

Numerologie

Persoanele cu cifra 3 pot suferi mai mult decât oricine altcineva dacă își reprimă poftele. Stilul de viață hedonist este perfect pentu ele.

Persoanele cu cifra 4 sunt predispuse la oboseală cronică, pentru că au obiceiul de a munci prea mult.

Persoanele cu cifra 5 sunt dependente de autosugestie, care poate fi cauza problemelor de sănătate, dar și soluția de a le rezolva.

Persoanele cu cifra 6 oscilează între extreme – fie fac excese, fie își reprimă orice poftă (culinară sau amoroasă). Toate aceste schimbări pot dăuna grav starea de sănătate.

Persoanele cu cifra 7 tind să cadă pradă exceselor – muncesc prea mult, mănâncă mai mult decât ar trebui și uneori apelează la alcool sau droguri.

Persoanele cu cifra 8 sunt predispuse la căderi nervoase, emoționale sau psihice. Ar trebui să aibă grijă la tendința inconștientă de autodistrugere.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Persoanele cu cifra 9 sunt extrem de sensibile și se adaptează greu la schimbare, ceea ce le face să aibă mari probleme din cauza stresului.

Aveți grijă de sănătate; prevenția e mai ușoară decât tratamentul!

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.81
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit