Află care sunt bolile la care ești predispus în funcție de ziua nașterii

28.MARTIE.2019
Află care sunt bolile la care ești predispus în funcție de ziua nașterii

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pexels.com

Cu toții știm că numerele joacă un rol important în viața noastră, prin energia pe care o emană sau pe care o atrag. Ziua nașterii (sau cifra vibrației

interioare) ne poate arăta care sunt punctele slabe pe care le avem la capitolul sănătate. Dacă ziua nașterii este formată din două cifre, acestea se adună până ajung la una singură. De exemplu, dacă ziua nașterii este 29, atunci cifra vibrației interioare va fi 2 ( 2 + 9 = 11, 1+1 = 2). După ce s-a făcut acest calcul de numerologie, vom afla semnificația pe care o au cele 9 cifre ale vibrației interioare:

Persoanele cu cifra 1 trebuie să aibă grijă la afecțiunile neurologice și la cele psihice, din cauza stresului, dezechilibrelor și frustrărilor pe care le trăiesc la cote maxime.

Loading...

Persoanele cu cifra 2 ar putea avea probleme din cauza deshidratării sau a afecțiunilor generate de circulația sanguină.

Persoanele cu cifra 3 pot suferi mai mult decât oricine altcineva dacă își reprimă poftele. Stilul de viață hedonist este perfect pentu ele.

Persoanele cu cifra 4 sunt predispuse la oboseală cronică, pentru că au obiceiul de a munci prea mult.

Persoanele cu cifra 5 sunt dependente de autosugestie, care poate fi cauza problemelor de sănătate, dar și soluția de a le rezolva.

Persoanele cu cifra 6 oscilează între extreme – fie fac excese, fie își reprimă orice poftă (culinară sau amoroasă). Toate aceste schimbări pot dăuna grav starea de sănătate.

Persoanele cu cifra 7 tind să cadă pradă exceselor – muncesc prea mult, mănâncă mai mult decât ar trebui și uneori apelează la alcool sau droguri.

Persoanele cu cifra 8 sunt predispuse la căderi nervoase, emoționale sau psihice. Ar trebui să aibă grijă la tendința inconștientă de autodistrugere.

Persoanele cu cifra 9 sunt extrem de sensibile și se adaptează greu la schimbare, ceea ce le face să aibă mari probleme din cauza stresului.

Aveți grijă de sănătate; prevenția e mai ușoară decât tratamentul!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia Scorpion dragoste. Ce iubește femeia Scorpion, femeia scorpion în dragoste și bărbatul
Pentru a dormi bine, foarte importantă este alegerea unei direcții de dormit cu capul către un
Previziuni Bivol 2020: Cei care sunteți singuri, puteți spera la întâlnirea surprinzătoare cu

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.