Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Superstiţiile corpului – Știi ce înseamnă când te mănâncă sprânceana dreaptă?

Superstiţiile corpului – Știi ce înseamnă când te mănâncă sprânceana dreaptă?

Ți se zbate un ochi? Ți-a rămas o șuviță rebelă după ce te-ai coafat? O fi de rău? O fi de bine? Descoperă mesajele corpului!. De-a lungul vremii, s-au

adunat numeroase superstiţii legate de corpul uman, considerându-se că acesta ne transmite semnale legate de evenimentele următoare prin mâncărimi, amorțeli, țiuituri. Astfel, de exemplu, știm cu toții că dacă ți se zbate ochiul drept înseamnă că ești vorbit de bine, iar dacă e cel stâng – de rău. Dar știai că superstiţia completă spune că trebuie să rogi pe cineva să ghicească ochiul care ți se zbate?

Ei bine, da, așa este, iar dacă acesta ghicește, vorba bună sau cea rea se împlinește.

O altă superstiție spune că dacă te mănâncă vârful capului, e cu noroc, pentru că te vei îmbogăți și poziția ta socială se va îmbunătăți.

Viziteaza magazinul online

Se pot face și predicții legate de vreme, considerându-se că dacă te mănâncă o ureche, urmează să plouă. Pe de altă parte, dacă îți țiuie o ureche sau se roșește, cineva te bârfește sau chiar te înjură.

Dacă îți rămâne o șuviță rebelă după ce te coafezi sau dacă te mănâncă sprânceana stângă, vei face un drum lung.

Vei vedea pe cineva drag dacă te mănâncă ochii sau sprânceana dreaptă.

E semn bun dacă te mănâncă buzele, pentru că urmează să ai parte de un sărut pasional, plin de dragoste.

Atenție mare dacă te mănâncă limba, pentru că se crede că vei face o indiscreție.

E de rău dacă te mănâncă nasul la suprafață, e semn de ghinion pentru că te vei certa cu cineva, în timp ce dacă te mănâncă la interior, o rudă va veni în vizită la tine.

Antologia se regăsește și la nivelul obrajilor, deoarece dacă te mănâncă cel drept – cineva te dorește, iar dacă e cel stâng – cineva nu te suportă.

Pune bilet la loto dacă te mănâncă în zona feselor sau mâna stângă. În schimb, dacă e cea dreaptă, pregătește-te, pentru că urmează să dai bani.

Dă de pomană dacă ți-a amorțit o mână, dar poți lua în calcul și o vizită la medic.

Nu am epuizat nici măcar o mică parte din superstiţii, așa că vă invităm să descoperiți și altele în restul articolelor.

© Copyright 2016 - 2022 Zodiacool SRL • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii