Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Dacă întâlnești unul dintre aceste animale, vei avea parte de un mare noroc

Dacă întâlnești unul dintre aceste animale, vei avea parte de un mare noroc

Din vremuri străvechi, animalele, păsările, insectele și plantele au fost asociate cu diverse zeități. Aceste 3 animale sunt mesagerii norocului.

1. Bufnița

Bufnița este simbolul înțelepciunii, existând credința că aceasta a acumulat nenumărate informații de la Univers de-a lungul secolelor și are capacitatea de a observa în amănunțime și astfel de a avertiza asupra pericolelor ce pot să apară.

De altfel, în mitologie este atribuită zeiței înțelepciunii, Atena, iar în prezent este simbolul oamenilor de succes. Atunci când vezi o bufniță, trebuie să acorzi atenție alegerilor pe care le vei face.

2. Păianjenul

Fiind considerat sacru, pânza de păianjen este simbolul conexiunii dintre oameni și natură. Se spune că păianjenul este „prietenul” omului, deoarece dacă vezi unul vei avea noroc, mai ales dacă este noaptea.

Best seller

3. Pisica

Pisica este și ea aducătoare de noroc, deși există și unele credințe conform cărora este exact opusul. Acest animal este simbolul intuiției, fiind asociat din antichitate cu numeroase zeități puternice. Dacă o pisică pe care nu o cunoști apare de niciunde și se ține după tine sau se gudură pe lângă tine, este semn că este momentul să pui mai mult accent pe latura ta spirituală, mistică și să ai încredere în ceea ce îți spune vocea interioară.

Pe de altă parte, și culoarea pisicii are importanță: cea albă semnifică feritilitatea și norocul în dragoste, cea maronie – călătoriile spirituale și dezvoltarea personală, iar cea neagră – schimbarea norocului și înțelepciune.

Îți recomandăm

Oricând vezi aceste animale, păsări sau insecte, nu le ocoli, ci ocrotește-le, pentru a atrage energia pozitivă în viața ta!

Viziteaza magazinul online