Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Crezi că ești urmărită de ghinion? Iată ce poți face pentru a scăpa de el

Crezi că ești urmărită de ghinion? Iată ce poți face pentru a scăpa de el

Se spune că o problemă nu vine niciodată singură, dar parcă uneori acestea nu se mai opresc, de parcă ghinionul nu ar vrea să mai plece de la noi.

Dacă și tu treci prin astfel de momente, iată 4 secrete care te pot ajuta să schimbi cursul evenimentelor neplăcute cu unul mult mai calm, armonios și fericit. Acestea sunt unele dintre cele mai cunoscute superstiţii care ajută în alungarea ghinionului.

1. Schimbă-ți karma făcând o faptă bună. Nu este un secret că ceea ce transmitem Universului, ni se întoarce, așa că fă tot posibilul să renunți la gândirea negativă și la ceea ce nu ți-ar plăcea să ți se întâmple. În schimb, fă pași mici pentru a atrage norocul – zâmbește, donează ceva cuiva care chiar are nevoie, spune o vorbă bună la momentul potrivit!

Best seller

2. Arde niște tămâie sau puțină iasomie amestecată cu santal în locuință. Nu doar că vei avea un miros minunat în casă, dar aceste plante sunt cunoscute ca protectoare.

3. Fă o baie fierbinte în apă cu puțină sare, pentru relaxare și purificare. Tot o superstiţie cu sare spune și să arunci puțină peste umărul stâng, pentru a se dispersa ghinionul.

4. Călătoreşte! Orice vizită într-un loc nou înseamnă energie nouă și experiențe înălțătoare.

„Am descoperit că norocul este destul de previzibil. Ai cu atât mai mult noroc cu cât îți oferi mai multe șanse, ești mai activ și demonstrezi ce poți cât mai frecvent.” - Brian Tracy

Îți recomandăm
Viziteaza magazinul online